Nationala

Acuzat de Rapid că a trimis un minor neînsoțit într-o cursă cu escală, selecționerul Ion Marin răspunde: „Care e problema?! Ar trebui tras un semnal de alarmă, e grav ce se întâmplă”

Articol de Cezar Titor  —  duminică, 08 septembrie 2024

Ion Marin, selecționerul României U19, a reacționat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, după comunicatul în care Rapid acuză Federația pentru pedeapsa aplicată juniorului Gabriel Gheorghe.

Ion Marin i-a trimis acasă pe Gabriel Gheorghe (17 ani, Rapid) și Luca Băsceanu (18 ani, Farul). Cei doi nu au vrut să iasă la încălzire pe parcursul meciului cu Finlanda U19, scor 0-0.

Cei doi fotbaliști au fost excluși din lot și trimiși la București. Clubul giuleștean acuză faptul că Gabriel Gheorghe, minor, a fost trimis neînsoțit într-o cursă cu escală.

Ion Marin a reacționat după acuzațiile Rapidului: „Dacă așa apreciază ei educația acestui copil...”

,,Nu am văzut comunicatul celor de la Rapid. Treaba lor. Dacă așa apreciază ei educația acestui copil, că refuză să iasă la încălzire, e problema lor. El nu a venit singur în țară, a fost însoțit de celălalt copil, care era major.

Nu a plecat singur, ci cu Băsceanu, care era major. Nu am făcut nimic special, nu s-a ales altă cursă. Cu escală am venit, cu escală ne și întoarcem. Ceea ce s-a găsit. El nu a plecat singur. De la cantonament, a plecat cu un om din staff, fiind condus la aeroport. Omul nu a plecat de la aeroport până când cei doi nu s-au urcat în avion. Care e problema dacă zborul a fost cu escală?

E păcat că ei se simt supărați și jigniți de această măsură. Îi întreb altceva. Dacă în timpul campionatului, la un anumit meci, acest copil refuza să iasă la încălzire, ce făceau?! Aici discutăm despre un copil care a făcut treaba asta.

Ce facem, tolerăm așa ceva?! Închidem ochii și mergem înainte? După părerea mea, ar trebui tras un semnal de alarmă, este foarte grav ce s-a întâmplat. Dacă ei la clubul lor vor să tolereze așa ceva, este problema lor", a declarat Ion Marin pentru GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.