Tenis

Taylor Fritz, imediat după înfrângerea din finala US Open: „Îmi cer scuze tuturor americanilor! Sinner a fost prea bun”

Articol de Alexandru Stanciu  —  luni, 09 septembrie 2024

Taylor Fritz (26 de ani, #12 ATP) și-a lăudat adversarul din finala de la US Open 2024, Jannik Sinner (23 de ani, #1 ATP). Liderul mondial s-a impus fără emoții, în minimul de seturi, scor 6-3, 6-4, 7-5.

Este al doilea succes al anului și al carierei la turneele de Grand Slam pentru Jannik Sinner, după ce italianul a triumfat și la Australian Open în acest sezon.

+16 Foto
Jannik Sinner și Andre Agassi la festivitarea de premiere ce a urmat finalei masculine de la US Open FOTO Imago Images

Taylor Fritz, imediat după înfrângerea din finala US Open: „Îmi cer scuze tuturor americanilor! Sinner a fost prea bun”

Să fii american la US Open este un sentiment incredibil! Au fost două săptămâni uimitoare. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, știu că vă doriți un campion american aici, îmi cer scuze că nu am reușit de data asta. Dar, voi continua să trag tare și sper ca data viitoare să obțin trofeul.

Când am intrat pe teren și am auzit nebunia din tribune a fost un sentiment incredibil. Nu-mi vine să cred că am jucat finala la US Open pe arena Arthur Ashe, a fost visul meu din totdeauna.

Am fost emoționat, fericit de ce trăiesc, am încercat să mă bucur de moment. Participarea într-o finală a unui Grand Slam pentru prima dată este dificilă de procesat, mă așteptam să joc mult mai bine. Jannik a jucat impresionant, a fost prea bun!”, a declarat Taylor Fritz la sfârșitul finalei.

Jannik Sinner, cuvinte pentru mătușa grav bolnavă: „Nu știu cât de mult o voi mai avea în viața mea”

Cu vocea tremurândă, Sinner i-a dedicat acesteia un discurs care a mișcat întreaga asistență:

„Ultima perioadă a carierei mele nu a fost tocmai ușoară. Iubesc tenisul, mă antrenez mult pentru astfel de momente, dar în afara terenului există o viață.

Aș vrea să dedic acest titlu mătușii mele, care are unele probleme de sănătate. Nu știu cât de mult o voi mai avea în viața mea. Mă bucur că încă mai pot împărtăși un moment pozitiv cu ea”, a spus Sinner, vizibil emoționat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.