Campionate

Aproape de bătaie la antrenamentul naționalei Olandei » Selecționerul a fost nevoit să intervină pentru a calma spiritele

Articol de Alexandru Stanciu  —  luni, 09 septembrie 2024

Fostul atacant al lui Manchester United, Wout Weghorst (32 de ani), a fost foarte aproape de a se lua la bătaie la antrenamentul Olandei cu fundașul lui Arsenal, Jurrien Timber (23 de ani).

Timber a avut o intervenție dură asupra lui Weghorst, care s-a întins imediat pe gazon, acuzând lovitura primită din partea colegului. Weghorst i-a cerut explicații apoi lui Timber, iar Ronald Koeman, selecționerul Țărilor de Jos, a fost nevoit să intervină pentru a calma spiritele.

FOTO. Ronald Koeman a intervenit între Wout Weghorst și Jurrien Timber pentru a-i calma

Ronald Koeman a intervenit rapid pentru a-l calma pe Wout Weghorst, însă fără mare succes. Deși antrenamentul a continuat normal, Weghorst s-a plâns din nou de lovitura încasată din partea lui Timber, iar de această dată un alt coleg a intervenit pentru a-l calma pe atacant.

Imediat cum s-a încheiat antrenamentul, Weghorst a părăsit primul terenul, s-a urcat pe bicicletă și a plecat.

Wout Weghorst s-a transferat la Ajax pe finalul perioadei de mercato

Wout Weghorst s-a transferat la Ajax pe finalul perioadei de mercato, însă n-a apucat să debuteze încă pentru „lăncieri”.

De-a lungul carierei, atacantul a jucat pentru Twenterand, Willem II, Emmen, Heracles, AZ Alkmaar, Wolfsburg, Burnley, Besiktas, Manchester United și Hoffenheim. Weghorst are 13 goluri în 40 de selecții la naționala Țărilor de Jos.

Atacantul a punctat și în primul meci din Liga Națiunilor, victoria cu 5-2 în fața Bosniei. Weghorst a intrat pe teren în minutul 74 în locul atacantului de la Manchester United, Joshua Zirkzee, și a înscris golul de 4-2 în minutul 88.

Pentru selecționata pregătită de Ronaldo Koeman urmează derby-ul grupei, cu Germania. Nemții vin, de asemenea, după un rezultat foarte bun în prima etapă, după ce au învins Ungaria cu scorul de 5-0, deși la pauză nemții au intrat la cabine cu un avantaj de doar un gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.