Campionate

Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  luni, 09 septembrie 2024

După înfrângerea cu România, scor 0-3, selecționerul lui Kosovo a trimis trei jucători acasă, printre care și portarul Arjanet Muric.

Fost portar la Manchester City și Burnley, actualmente la Ipswich Town, Muric a avut un meci de coșmar în prima etapă, când „tricolorii” l-au învins de trei ori.

După 0-3 cu România, selecționerul lui Kosovo a trimis trei jucători acasă

După înfrângerea la scor cu România, Arjanet Muric, Edon Zhegrova și Florent Muslija au fost excluși din lotul lui Kosovo și trimiși acasă.

Potrivit The Sun, cei trei jucători și-ar fi petrecut o noapte într-un bar, iar selecționerul împreună cu Federația de Fotbal din Kosovo au decis să-i excludă din lot.

Acest lucru a fost confirmat printr-un comunicat al Federației: „Arjanet Muric, Edon Zhegrova și Florent Muslija au părăsit lotul echipei naționale din cauza faptului că au încălcat regulile interne, stabilite de către selecționer și Federație”.

Arajnet Muric neagă însă situația: „Decizia împotriva noastră nu este deloc corectă, iar toate zvonurile care circulă sunt total false!”.

Cei trei nu s-ar afla la prima abatere, în trecut ar mai fi fost găsiți în cluburi de noapte, la ore mult mai întârziate decât aveau voie, mai precizează The Sun.

Franco Foda, selecționerul lui Kosovo nu a oferit declarații, după eșecul cu România

Presa din Kosovo a semnalat acest aspect, însă nu a precizat motivul pentru care Foda a luat această decizie. Cel mai probabil, selecționerul a fost deranjat de atitudinea jucătorilor săi, precum și de rezultat.

+34 Foto
Kosovo - România/ foto Cristi Preda (GSP)

„Kosovo a pierdut cu România, scor 0-3. Așteptările erau mari înaintea acestui meci, ceea ce s-a văzut și în numărul fanilor prezenți. Desigur, criticile din partea presei sportive au fost mari după acest eșec, dar selecționerul reprezentativei din Kosovo a ales să le evite.

Franco Foda a refuzat să stea față în față cu jurnaliștii după meci. Selecționerul naționalei noastre nu a apărut la interviuri și nici la conferința de presă. Singurul care a venit în fața camerelor a fost căpitanul Amir Rrahmani”, au scris cei de la Sport Ekspres.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.