Campionate

Mario Balotelli, respins de un club din India » Care a fost principalul motiv

Mario Balotelli, respins de un club din India. Foto: Instagram

Articol de GSP.ro  —  luni, 09 septembrie 2024

Mario Balotelli (34 de ani) a rămas liber de contract vara aceasta după despărțirea de Adana Demirspor (Turcia). Fostul jucător al lui Manchester City a fost foarte aproape de o mutare în India, la Kerala Blasters, dar clubul a refuzat transferul.

Atacantul italian a trecut în cariera sa pe la o mulțime de echipe importante din Europa, precum AC Milan, Inter, Liverpool sau Manchester City. Pe lângă performanțele sportive, italianul s-a făcut remarcat și prin atitudinea sa ostilă, atât în teren, dar și afara lui, care acum se pare că reprezintă principalul impediment în a-și găsi un nou club.

Mario Balotelli, respins de un club din India

Rămas fără echipă vara aceasta, după un sezon petrecut la formația din Turcia, Adana Demirspor, Balotelli a fost aproape să semneze cu un club din India: Kerala Blasters.

Controversele care l-au tot înconjurat pe atacant de-a lungul carierei reprezintă motivul principal pentru care transferul acestuia a picat, potrivit cotidianului The Times of India, citat de Goal.com.

Cu doar câteva luni în urmă, pe când evolua încă la Adana Demirspor, Balotelli a aruncat o petardă în mijlocul vestiarului, în locul unde mai mulți colegi de-ai săi se schimbau.

Pe când evolua la Manchester City, în 2011 mai exact, italianul a fost implicat într-un eveniment asemănător, doar că la o scara mai largă. Atunci și-a dat foc la casa când arunca cu artificii pe fereastră, asta înainte de un derby împotriva celor de la Manchester United.

Mario Balotelli, șomer după despărțirea de Adana Demirspor

Reputația de „bad boy” îi provoacă în continuare probleme lui Mario Balotelli

Un alt motiv pentru care a picat mutarea atacantului ar fi reputația pe care acesta și-a obținut-o în Europa, dinamica vestiarului ar putea fi în pericol dacă un jucător de asemenea anvergură ar semna cu un club precum Kerala Blasters, notează sursa citată.

Balotelli a reușit să bifeze doar 16 partide pentru formația din Turcia, reușind 7 goluri. În timpul petrecut la Adana Demirspor acesta a și ratat 13 partide din cauza unei accidentări la genunchi.

  • Articol de Cristi Stoica
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.