Campionate

Rodrygo e nemulțumit de statutul de la Real Madrid: „Doar umplu spații, gata!”

Rodrygo / Foto: Getty Images

Articol de Emanoil Ursache  —  luni, 09 septembrie 2024

Rodrygo (23 de ani) a răbufnit cu privire la statutul său la Real Madrid. Starul brazilian al „Los Blancos” și-a exprimat, de asemenea, nemulțumirea pentru că nu a fost inclus printre cei 30 de nominalizați la Balonul de Aur.

El a recunoscut că este ușor deranjat de faptul că tehnicianul Carlo Ancelotti nu îl utilizează pe poziția de aripă stânga, unde este preferat Vinicius, și îl mută între posturile de aripă dreapta și de număr 9 fals.

Rodrygo vrea un alt statut la Real Madrid: „Gata! Poate că mă deranjează puțin”

„Adesea, doar umplu spații. Lipsește cineva acolo? E pus Rodrygo. Lipsește cineva pe dreapta? Rodrygo e soluția. Lipsește cineva ca număr 9? Iar Rodrygo. Gata! Poate că mă deranjează puțin, dar sunt un jucător de echipă", a declarat extrema, conform Marca.

Ulterior, el și-a exprimat indignarea din cauza faptului că nu a fost inclus printre cei 30 de nominalizați pentru Balonul de Aur.

Frustrarea provocată de nominalizările de la Balonul de Aur

Am fost supărat, cred că am meritat. Nu vreau să desconsider jucătorii care sunt acolo, dar cred că meritam un loc în primii 30. A fost o surpriză, dar nu pot face mare lucru, nu sunt eu cel care decide aceste lucruri.

Am făcut o postare oarecum batjocoritoare (n.r.- când a publicat o serie de fotografii cu el însuși ridicând trofee cu Real Madrid, după ce au fost anunțați nominalizați la Balonul de Aur).

Acum nu mai sunt multe de spus. Toată lumea știe indignarea mea. Toată lumea, atât la echipa națională, cât și la Real Madrid”, a mai spus brazilianul.

În sezonul precedent, Rodrygo a câștigat cu Real Madrid La Liga, Liga Campionilor și Supercupa Spaniei. În 51 de meciuri oficiale în toate competițiile, a marcat 17 goluri și le-a oferit coechipierilor săi 9 pase de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.