Liga 1

Bîrligea, atac subtil către Dan Petrescu, după ce a semnat cu FCSB » Ce plan a avut Nelu Varga

Daniel Bîrligea FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 09 septembrie 2024

Daniel Bîrligea (24 de ani), atacantul transferat de FCSB de la CFR Cluj, a vorbit despre trecerea de la un colos al Ligii 1 la altul.

Cel mai surprinzător transfer al verii în fotbalul românesc s-a petrecut pe axa CFR Cluj - FCSB. Daniel Bîrligea, considerat un produs de export de ardeleni, a ajuns în curtea rivalei la titlu pentru două milioane de euro.

Totul s-a făcut într-o zi, FCSB a rezolvat transferul lui Bîrligea la 24 de ore de la anunțul lui Gigi Becali că vrea să îl aducă pe atacant. Acum, la o săptămână distanță, Daniel a vorbit despre diferența dintre cele două echipe și care e avantajul celor de la FCSB în raport cu CFR Cluj.

Daniel Bîrligea: „FCSB, o echipă care muncește mai mult în ofensivă decât CFR Cluj”

Noul atacant al campioanei a atacat subtil stilul de joc al lui Dan Petrescu, unul mult mai defensiv decât cel practicat de Charalambous la FCSB:

„Eu am încredere în mine, ştiu ceea ce pot şi cred că aici pot să fac mult mai bine decât ceea ce am făcut la CFR pentru că e o echipă munceşte foarte mult pe faza ofensivă şi cred că mă poate ajuta mult mai mult să mă dezvolt, să am mai multe ocazii”, a declarat Daniel Bîrligea, potrivit orangesport.ro.

Bîrligea a dezvăluit și faptul că Nelu Varga, patronul de la CFR Cluj, avea alte planuri pentru viitorul lui: „Planurile CFR-ului erau să mă vândă afară, în Europa, doar că nu s-au găsit acordurile”.

Am venit aici pentru suporteri, pentru climat, pentru că tot clubul e foarte important şi organizat şi, cu siguranţă, şi pentru Europa

- Daniel Bîrligea, atacant FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.