Liga 1

Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

Alexandru Cicâldău, în tricoul Universității Craiova // foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu, Adrian Duţă  —  luni, 09 septembrie 2024

Alexandru Cicâldău (27 de ani) a ajuns luni seară în România pentru a semna cu Universitatea Craiova. El vine definitiv de la Galatasaray, nu sub formă de împrumut.

Transferul lui Cicâldău o costă pe Universitatea Craiova 1,5 milioane de euro, din informațiile GSP. 1,2 milioane de euro vor fi virate direct de Rotaru în conturile clubului turc.

Restul de 300.000 de euro reprezintă restul pe care Galata îl avea de plătit pentru transferul lui Cicâldău de la Craiova din 2021. Craiovenii nu vor mai încasa acum acești 300.000 de euro restanți, astfel că se ajunge la 1,5 milioane pentru mijlocașul crescut de Farul.

Mijlocașul român va semna un contract valabil pentru 4 ani cu Universitatea Craiova

Alexandru Cicâldău, transfer definitiv la Craiova

Ultimele ore ale perioadei de mercato au fost agitate. S-au făcut transferuri pe bani mulți pentru nivelul Ligii 1, de către echipele de play-off.

După ce Nelu Varga a dat 2,8 milioane de euro pe Louis Munteanu și Gigi Becali a plătit 2 milioane pentru Bîrligea, Șucu și Rotaru au punctat și ei.

Acționarul Universității Craiova a scos din buzunar 900.000 de euro pentru Jovo Lukic, apoi 1,5 milioane de euro pentru Alexandru Cicâldău. Mijlocașul ofensiv a fost vândut de Craiova la Galata în 2021, pentru 6,5 milioane de euro. 3 ani mai târziu, el revine în Bănie.

Cicâldău a jucat doar în primul sezon la Galatasaray, apoi a fost împrumutat la Al Ittihad Kalba și la Konyaspor.

Pentru Craiova, el are 129 de meciuri, 33 de goluri și 21 de assist-uri. El evoluase pentru olteni timp de 3 ani. A fost cumpărat de la Farul pentru 2,3 milioane de euro.

Cum a anunțat Craiova că l-a luat pe Alex Cicâldău

Universitatea Craiova a pus pe pagina de Facebook a clubului o hartă cu traseul Istanbul - Craiova, semn că transferul lui Cicâldău e rezolvat.

Alexandru a ajuns în România luni seară pentru a rezolva toate actele.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.