Liga 1

S-au rezolvat problemele cu transferul de răsunet reușit de Rapid! Când va putea juca sub comanda lui Marius Șumudică

+31 Foto
Clinton N'Jie va putea juca pentru Rapid în aproximativ trei săptămâni / foto: Imago

Articol de Eduard Apostol, Cezar Titor  —  luni, 09 septembrie 2024

Clinton N'Jie, 31 ani, va fi noul jucător al Rapidului. Astăzi au fost depuse actele pentru permisul de muncă, nefiind întâmpinat vreun obstacol în acest sens.

Conform informațiilor GSP, se estimează că jucătorul nu va fi disponibil timp de trei partide pentru selecția lui Marius Șumudică, însă lucrurile vor intra pe un făgaș normal după o perioadă de trei săptămâni.

Clinton N'Jie va putea juca pentru Rapid în aproximativ trei săptămâni

Încă de ieri, Viorel Moldovan, președintele giuleștenilor, afirma la Prima Sport că există un impediment în calea transferului fostului jucător de la Marseille și Tottenham, legat de permisul de muncă. Cu toate acestea, se pare că procesul va fi unul mai scurt.

Inițial, fostul mare internațional estima în jur de două luni pentru ca internaționalul camerunez să fie disponibil.

„Este în Bucureşti, a fost aşteptat la aeroport de Ionuţ Voicu, mâine va face vizita medicală şi în funcţie de rezultatele vizitei medicale vom vedea ce se va întâmpla.

Există un mic inconvenient vis-a-vis de extracomunitare. El este camerunez şi demersul pentru obţinerea dreptului de muncă este anevoios şi lung. Durează cam două luni de zile pentru a fi obţinut permisul de muncă. Este un mare inconvenient şi vom vedea ce se va întâmpla, dar noi suntem optimişti”, declara Viorel Moldovan ieri-seară.

Astăzi, fotbalistul camerunez a trecut și vizita medicală la Rapid. Crescut la academia celor de la Lyon, echipă pentru care a și debutat în fotbalul mare, N'Jie a făcut pasul la Spurs în 2015, fiind împrumutat la Marseille pentru sezonul 2016-2017.

+31 Foto
Clinton N'Jie, noul jucător de la Rapid, a ajuns la București/ foto: Carmen Dumitru (GSP)

Trupa de pe Velodrome l-a transferat definitiv. Din 2019 încoace, a mai jucat la Dinamo Moscova și Sivasspor. Poate evolua ca vârf, precum și în bandă. Conform portalului de specialitate transfermarkt, este cotat la 1 milion de euro, cea mai mare valoare atingând-o la începutul lui 2018: 15 milioane de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.