Nationala

Gestul lui Alex Mitriță după ce a reușit să marcheze pentru România în meciul cu Lituania: „Trebuia să îl răsplătesc cumva”

Mitriță, îmbrățișat de Mircea Lucescu la finalul partidei. Foto: Raed Krishan

Articol de Laura Șoica  —  luni, 09 septembrie 2024

Alex Mitriță (29 de ani), extrema stânga de la echipa națională, a vorbit la finalul meciului dintre România și Lituania, încheiat cu scorul de 3-1.

Meciul dintre România și Lituania, din Liga Națiunilor, s-a încheiat cu scorul de 3-1. Primul gol a fost marcat de Valentin Mihăilă, cel de-al doilea a fost reușita lui Răzvan Marin, din penalty, iar ultimul a fost înscris de Mitriță.

Reacția lui Mitriță la finalul meciului

+10 Foto
Mircea Lucescu, în România - Lituania/ foto Raed Krishan (GSP)

Mitriță a fost foarte fericit după această victorie. Fotbalistul a recunoscut că la finalul meciului l-a îmbrățișat pe Mircea Lucescu în semn de mulțumire pentru convocare.

„Mândrie și fericire, asta înseamnă pentru mine golul marcat! Sunt foarte bucuros că am revenit la echipa națională, dar cel mai important e că am câștigat.

M-am dus să îl îmbrățișez, trebuia să îl răsplătesc cumva, îi mulțumesc că a avut încredere în mine, chiar dacă în ultima perioadă s-au vorbit mai multe chestii negative despre mine. Dânsul a avut încredere în mine și este o onoare să lucrez împreună cu el”, a declarat Alex Mitriță.

Mitriță, îmbrățișat de Mircea Lucescu la finalul partidei. Foto: Raed Krishan

După această victorie, România este pe locul 1 în grupa 2 din liga C.

Clasamentul actual în grupa României

Clasamentul grupei României în Liga Națiunilor
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.