Nationala

Ce au făcut „tricolorii” înaintea meciului, după ce au văzut starea gazonului! Stanciu a spus tot: „Am auzit reacțiile”

România - Lituania/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  marți, 10 septembrie 2024

Nicolae Stanciu, căpitanul și mijlocașul României, a fost fericit pentru victoria obținută de echipa națională în meciul cu Lituania, scor 3-1.

România a câștigat și cel de-al doilea meci din Liga Națiunilor. Scorul partidei cu Lituania a fost 3-1. Marcatorii au fost Valentin Mihăilă, Răzvan Marin (penalty) și Alex Mitriță.

Declarația lui Stanciu la finalul meciului

Nicolae Stanciu a ținut să critice starea gazonului, care a fost într-o stare foarte proastă. Căpitanul este mulțumit de început pe care îl are România în Liga Națiunilor.

„Terenul nu ne-a permis să jucăm cel mai bun fotbal. A trebuit să suferim, sunt jucători mai puternici decât noi. Trebuie să ne și luptăm dacă nu putem să practicăm fotbalul pe care îl vrem. Am făcut asta și am început cu 6 puncte, e ceea ce ne doream. Acum abia aștept următoarea convocare.

Am auzit reacțiile colegilor care au fost pe teren când au văzut gazonul, toți ne-am schimbat crampoanele și ne-am pus unele exagerat de mari pentru a avea stabilitate. Nu ne-a avantajat gazonul, dar am luat cele 3 puncte și asta e cel mai important”, a declarat Stanciu la finalul meciului.

Clasamentul actual în grupa României

Clasamentul grupei României în Liga Națiunilor
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.