Nationala

Valentin Mihăilă a numit stadionul pe care ar trebui să joace România: „Mi-aș dori acolo, terenul e mai bun”

+10 Foto
Valentin Mihăilă (stânga)

Articol de Andrei Furnigă (video), Romeo Ene, Carmen Dumitru  —  marți, 10 septembrie 2024

România - Lituania 3-1. Valentin Mihăilă (24 de ani) a oferit prima reacție după succesul echipei naționale. Atacantul Parmei a deschis scorul în minutul 4, după pasa lui Nicolae Stanciu (31 de ani). La finalul meciului, Mihăilă a vorbit în termeni duri despre starea gazonului de pe Stadionul Steaua și a explicat faptul că naționala ar trebui să evolueze pe stadionul Universității Craiova.

Mihăilă i-a transmis un mesaj lui Alexandru Cicâldău (27 de ani), cel care a semnat în această seară cu Universitatea Craiova pe 4 ani. Îi dorește să câștige campionatul cu trupa lui Costel Gâlcă (52 de ani).

VIDEO. Valentin Mihăilă, declarații după România - Lituania 3-1: „Mi-aș dori să jucăm la Craiova”

„Am intrat în jocul lor de luptă care nu ne-a avantajat, dar am câștigat. În minutul 70, atunci când am ieșit de pe teren, eram pur și simplu convins că vom câștiga acest meci. Au intrat foarte bine cei de pe bancă și au rezolvat meciul.

Mă bucur că am marcat foarte rapid, acesta a fost obiectivul nostru. Golul a venit dintr-o pasă foarte bună din partea lui Stanciu. Mi-aș dori să jucăm la Craiova meciurile de pe teren propriu. E un stadion frumos, teren foarte bun din câte știu. Am și întrebat de ce n-am jucat acolo.

+10 Foto
Mircea Lucescu, în România - Lituania/ foto Raed Krishan (GSP)

Contează să ne calificăm, dar mai e mult până acolo. Am preferat să joc pe sinteticul din Kosovo decât aici. Nu cred că mai are rost să vorbim de gazon. Lui Cicâldău îi doresc să ia campionatul cu Craiova. Sper să facă treabă bună acolo și să intre în formă.

Lucescu ne-a spus că nu a fost ok faptul că am intrat în jocul lor. S-a văzut că au stat mai bine din punct de vedere fizic, dar calitatea jucătorilor a făcut diferența. Am arătat că suntem o echipă.

Este superb cu Mircea Lucescu. Mă bucur că a venit la națională. E o bucurie pentru mine”, a explicat Mihăilă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.