Nationala

Prunea și-a ales preferatul din România - Lituania: „Are valoare!”

România - Lituania/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  marţi, 10 septembrie 2024

Florin Prunea, fostul internațional român, a vorbit despre prestația lui Alexandru Mitriță (29 de ani), extrema stângă de la echipa națională, în meciul României cu Lituania, scor 3-1.

România a reușit să o învingă și pe Lituania, scorul partidei a fost 3-1, iar marcatorii au fost Valentin Mihăilă, Răzvan Marin și Alex Mitriță.

Fotbalistul de la Universitatea Craiova a fost introdus în teren în minutul 70.

Prunea, laude pentru Mitriță după meci

+10 Foto
Mircea Lucescu, în România - Lituania/ foto Raed Krishan (GSP)

Florin Prunea a declarat că Alex Mitriță este un jucător de valoare și are personalitate. Fostul internațional român este de părere că fotbalistul a răsplătit discursul pe care l-a avut Mircea Lucescu l-a adresa lui.

„Mitriță este jucător de valoare. Fotbaliștii de valoare au personalitate, dar au și momente în care greșesc. Important este că fotbaliștii adevărați răspund pe teren, iar Alexandru Mitriță a făcut asta în seara asta.

El a răsplătit discursul lui Mircea Lucescu la adresa lui, dar și a lui Ianis Hagi. Înseamnă că Lucescu a avut dreptate, jucătorii te răsplătesc”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Clasamentul în grupa României

Clasamentul grupei României în Liga Națiunilor

Declarația lui Mitriță la finalul meciului

Mândrie, fericire, asta înseamnă pentru mine că am marcat! Sunt bucuros că am revenit la echipă, dar este mai important e că am câștigat. Trebuia să îl răsplătesc cu ceva, îi mulțumesc că a avut încredere în mine, în ultima perioadă s-au vorbit multe chestii negative despre mine. Dânsul a avut încredere în mine și este o onoare să lucrez cu el

- Alexandrui Mtriță, la finalul meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.