Nationala

Raul Rusescu are un remarcat-surpriză în România - Lituania » GSP l-a notat cu 5

România - Lituania/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  marți, 10 septembrie 2024

Fostul internațional Raul Rusescu (36 de ani) a comentat la GSP Live meciul României și Lituania, scor 3-1. Fostul fotbalist l-a lăudat pe portarul Ștefan Târnovanu (24 de ani).

Mircea Lucescu a schimbat aseară doar portarul din primul „11”, față de meciul cu Kosovo, în locul lui Niță a intrat Târnovanu.

Aceasta a fost primul meci oficial al echipei naționale în care a apărat Târnovanu. Portarul de la FCSB a mai fost titular într-o partidă amicală în 2022.

Raul Rusescu îl laudă pe Târnovanu

Raul Rusescu este de părere că scorul la pauză a fost 1-1 datorită lui Ștefan Târnovanu, deoarece 30 de minute echipa națională a fost dominată în prima jumătate a meciului.

„Mă bucur mult pentru Târnovanu, a avut un meci greu, dar a avut câteva intervenții bune. În 30 de minute din prima repriză am fost dominați și am ieșit de acolo datorită lui Târnovanu. Prima repriză a rămas 1-1 datorită lui. Ala a fost un fault clar și evident, după a mai scos o minge, a apărat foarte bine. 

A avut un meci greu din care a ieșit foarte bine din el. Nu am spus că Târnovanu este numărul 1, titular de drept, doar a făcut un meci bun. Tot ce a fost greu a scos”, a declarat Raul Rusescu la GSP Live.

Târnovanu, nota 5 din partea GSP

Iată cum a notat reporterul GSP Eduard Apostol prestația lui Târnovanu de aseară:

Târnovanu (nota 5) * A scos bine primele trei șuturi ale adversarului, o dată chiar impresionant, dar a fost învins la al 4-lea. Kučys i-a venit de hac! S-a jucat cu emoțiile unei țări pe final de meci, la reușita lui Antanavicius (78). A ieșit slab, n-a fost decis în intervenție, noroc că VAR a văzut un fault asupra lui.

Clasamentul actual în grupa României

Clasamentul grupei României în Liga Națiunilor
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.