Liga 1

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru înainte să ajungă Cicâldău la Craiova: „I-am spus: «Băi Mihai...»”

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a mărturisit că l-a sunat pe Mihai Rotaru, omologul său de la Universitatea Craiova, pentru a-l asigura că nu licitează pentru transferul lui Alexandru Cicâldău (27).

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marţi, 10 septembrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a mărturisit că l-a sunat pe Mihai Rotaru, omologul său de la Universitatea Craiova, pentru a-l asigura că nu licitează pentru transferul lui Alexandru Cicâldău (27).

Alex Cicâldău a revenit la CS Universitatea Craiova. Internaționalul român a fost transferat definitiv în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro.

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali spunea că și el este interesat de aducerea lui Cicâldău și dezvăluia că l-a pus pe Florin Tănase să vorbească cu el despre un transfer la FCSB.

Se pare că Becali s-a retras în momentul în care a aflat că Rotaru este aproape de aducerea fotbalistului. Ba chiar l-a sunat pentru Rotaru pentru a-l asigura că nu va licita. Finanțatorul campioanei a trimis o nouă „înțepătură” către Dan Șucu, care a procedat complet diferit în cazul transferului lui Daniel Bîrligea.

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Mihai Rotaru: „I-am spus că nu mă interesează Cicâldău”

„Mă tot întrebați de Cicâldău. L-am sunat pe Rotaru și i-am zis «Băi Mihai, noi suntem prieteni, într-adevăr că și concurăm, dar nu vreau să crezi că mă bag peste tine. Nu mă interesează de Cicâldău, negociază tu și să nu te gândești că cineva concurează. Asumă-ți riscul, dar atât să știi, că pe mine nu mă interesează».

Dacă spun că l-am luat (n.r. pe Daniel Bîrligea), Neluțu că l-a dat, pentru ce mai vii și dai telefon la jucător? Păi, ce vrei, să mă faci de râs pe mine? A zis: «Da, Gigi, nu contează, eu îmi asum riscul»”, a spus Gigi Becali, la Fanatik Superliga.

Becali îi liniștește pe fanii campioanei în privința plecării lui Șut, pentru care a existat interes din Golf în ultimele zile. Spune că a acceptat condițiile puse de arabi, dar aceștia nu au mai spus nimic.

Consideră că Universitatea Craiova și CFR Cluj sunt principalele contracandidate ale FCSB-ului în acest sezon. Spune că nu se teme de Rapid.

Adrian Șut nu mai pleacă de la FCSB

„CFR și Craiova sunt contracandidatele. În Rapid nu cred. S-a închis cu transferurile, la revedere! Șut nu a avut nicio ofertă. Am spus: «Bine, mă, îl dau cu două milioane». Au zis că în rate, am zis da și nu au mai zis nimic”, a mai spus Gigi Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.