Nationala

Gigi Becali ridică în slăvi un „tricolor”: „Dacă eram la Real Madrid sau Barcelona, îl luam! Un singur lucru îi transmit să nu mai facă"

Articol de Laura Șoica  —  marţi, 10 septembrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, l-a lăudat pe Andrei Rațiu (26 de ani), fundașul dreapta de la echipa națională, după România - Lituania 3-1.

Fundașul dreapta a fost titular și cu Kosovo, scor 3-0, și cu Lituania, în primele două meciuri din Liga Națiunilor.

Gigi Becali, elogii pentru Andrei Rațiu

Becali a fost impresionat de jocul ofensiv al lui Rațiu. A declarat că l-ar vedea la Real Madrid sau Barcelona. Jucătorul român e legitimat la Rayo Vallecano, în La Liga.

Totuși, patronul de la FCSB l-a „sfătuit” pe Rațiu să nu își mai vopsească părul.

„Ce să nu îmi placă? Au jucat după 4 zile, n-ai ce să le zici. Și cum să nu îți placă dacă au bătut 3-1. Rațiu ăla... eu dacă eram la Real Madrid, Barcelona, eu îl luam. E cel mai bun fundaș!

Un fundaș nu poate să facă mai mult decât face el. Driblează, trece, aleargă, pasează. Dar un singur lucru să nu mai facă: să nu își mai facă verde capul. Când îi văd capul verde, îi strică toată calitatea de fotbalist, maimuțoi!

Se mai vopsesc bărbații, dar verde? Eu dacă văd păr verde și pămătuf în cap... Femeia se aranjează că așa e ea, că așa a dat-o Dumnezeu, să fie frumoasă, să îl atragă pe bărbat, dar eu pentru ce să îmi pun pămătuf în cap?”, a declarat Becali, în direct la Fanatik Superliga.

Rațiu a jucat 22 de meciuri în tricoul naționalei și a reușit să marcheze și un gol pentru „tricolori”. În prezent este cotat cu 3 milioane de euro, conform Transfermarkt. În sezonul precedent, fotbalistul a jucat 16 meciuri pentru Rayo Vallecano, dintre care 12 în LaLiga.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.