Liga 1

CFR Cluj s-a despărțit de fotbalistul care a jucat la Euro 2024! Va fi coleg cu un român

Arlind Ajeti (dreapta), foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  marți, 10 septembrie 2024

Arlind Ajeti (30 de ani) a plecat de la CFR Cluj. Fundașul central albanez este noul jucător al celor de la Bodrumspor, formație la care evoluează și atacantul român George Pușcaș (28 de ani).

Cristi Balaj, președintele vicecampioanei României, a făcut anunțul. Acesta a explicat motivul pentru care CFR Cluj a renunțat la serviciile lui. Fotbalistul albanez a avut parte de o serie de accidentări, iar Dan Petrescu a decis să nu mai apeleze la el.

Arlind Ajeti a plecat de la CFR Cluj

Ajeti a jucat un singur meci în acest sezon pentru vicecampioana României. Albanezul a evoluat în duelul din etapa 3, atunci când ardelenii au pierdut pe teren propriu în fața Universității Craiova, scor 0-2.

„Ajeti a plecat, este jucătorul care, din păcate, a evoluat mai puțin. Dan Petrescu nu s-a bazat pe el pentru că a avut numeroase accidentări. Au existat tentative, dar din păcate accidentările nu i-au permis acest lucru, nici suporterii nu înțelegeau de ce a evoluat mai puțin”, a declarat Cristi Balaj, pentru sport.ro.

Ajeti a evoluat pentru naționala Albaniei în cele 3 meciuri de la Euro 2024, cu Italia, Croația și Spania.

În sezonul trecut Ajeti a acumulat 25 de meciuri pentru CFR Cluj în toate competițiile, trecându-și numele pe tabela de marcaj de 3 ori.

Arlind a ajuns în vara anului 2023 la Cluj, după ce a fost adus în calitate de jucător liber de contract. Ajeti evoluase ultima oară, până să semneze cu formația din Gruia, pentru Pordenone Calcio, echipă intrată în faliment și desființată.

În ciuda eliminării din Europa, CFR Cluj este pe locul 4 în Superliga, cu 13 puncte acumulate după primele 7 etape. Pentru vicecampioana României urmează derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică, 15 septembrie, de la 21:00.

1 milion de euroe cota lui Arlind Ajeti, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.