Liga 1

S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”

FCSB - Petrolul, pe Stadionul Steaua

Articol de Romeo Ene  —  marți, 10 septembrie 2024

FCSB mai are de așteptat până să evolueze pe Arena Națională. Mihai Stoica (59 de ani), oficialul campioanei României, a explicat faptul că meciul cu Petrolul, programat pe 21 septembrie, se va disputa tot pe Stadionul Steaua, în contextul în care Arena Națională este indisponibilă.

FCSB și-ar fi dorit să joace primul meci din acest sezon pe cel mai mare stadion al țării. Arena redevine disponibilă pentru meciurile de fotbal după încheierea concertelor, însă un alt eveniment dă peste cap planurile roș-albaștrilor.

În perioada 20-22 septembrie, în proximitatea Arenei Naționale este programat Asia Fest, un festival despre tradiții orientale.

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a anunțat în cursul zilei de marți, prin intermediul rețelelor sociale, că pe Arena Națională va fi schimbat gazonul. Costurile vor fi suportate în totalitate de organizatorii concertelor susținute de Coldplay și Ed Sheeran.

FCSB - Petrolul, pe Stadionul Steaua

În acest context, FCSB este nevoită să joace tot pe Ghencea, deși gazonul se prezintă în condiții proaste.

„Ce să facem dacă altă variantă nu avem? Dacă bucureștenii sunt disperați să mănânce mâncare asiatică trei zile la rând?! Am încercat pe Arc, pe Arc se putea doar vineri, vineri nu voiau televiziunile. Am vrut să ne luăm rămas bun de la Stadionul Steaua cu o calificare în prelungiri, dar vom juca acolo și cu Petrolul.

Până atunci, gazonul își va reveni (n.r - pe Stadionul Steaua). Știu că se va mai juca un meci acolo, dar cât de cât o să-și revină”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Partida la care se referă Mihai Stoica este Steaua - CSM Focșani, duel din Liga 2 programat sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11:00. De altfel, Ghencea este stadionul Stelei, în timp ce FCSB plătește o anumită chirie pentru a evolua pe al doilea cel mai mare stadion din Capitală.

Până la meciul cu Petrolul, FCSB mai are de disputat derby-ul din deplasare cu CFR Cluj, programat duminică, 15 septembrie, de la 21:00. Campioana României are un început ezitant de sezon în Superliga. Se află pe locul 10, cu 8 puncte acumulate după 7 partide.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.