Liga 1

Marius Șumudică a mers la întâlnirea ultrașilor care l-au contestat: „Transmitem un mesaj clar!”

+6 Foto
Marius Șumudică/ foto @FC Rapid

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 11 septembrie 2024

Marius Șumudică (53 de ani), tehnicianul Rapidului, s-a întâlnit cu suporterii din brigada „Original 23”. Aceștia afișaseră două mesaje cu trimitere la actualul antrenor al echipei la derby-ul cu Dinamo, din etapa 6 a Superligii.

„Eu nu pot antrena Rapidul în Liga 2... Pentru că am o carieră în spate”, a fost primul mesaj afișat de suporterii rapidiști. Suporterii au făcut referire la o declarație dată de Marius Șumudică în trecut, atunci când a fost dorit la Rapid, însă echipa era în Liga 2, iar el a refuzat.

Pe banca Rapidului la acel moment se afla Neil Lennon (53 de ani). A fost, de altfel, ultimul meci al britanicului la Rapid. Celălalt mesaj afișat de suporteri a fost: „Rapidistul Șumudică a murit”.

Marius Șumudică, pace cu suporterii Rapidului

Marius Șumudică a fost instalat pe banca Rapidului după derby-ul cu Dinamo. La 3 săptămâni de la acel moment, cele două părți au avut o întâlnire în decursul serii de marți, iar brigada „Original 23” a emis un comunicat în acest sens.

Dorim să transmitem un mesaj clar în legătură cu situația vizavi de Marius Șumudică. S-a vehiculat în ultima vreme ca ar fi un conflict deschis cu Marius Șumudică în urma mesajelor afișate la meciul cu Dinamo.
Ținând cont că și-a exprimat dorința de a veni alături de noi în peluză la un meci, am profitat de această situație și l-am invitat la întâlnirea noastră săptămânală.
Mesajele respective au fost modul nostru de a trage un semnal de alarmă vizavi de atitudinea acestuia din trecut față de clubul pe care îl iubim atât de mult.
În ipoteza în care vor exista și alte persoane care vor avea o atitudine nepotrivită fața de clubul nostru, vom continua să ne exprimăm liber, ca și până acum.


- comunicat brigada Original

Marius Șumudică, pace cu suporterii Rapidului, foto: Facebook Original

Așadar, suporterii Rapidului l-au iertat pe Șumudică pentru declarațiile făcute la momentul respectiv. Tehnicianul a explicat după acel moment faptul că este dispus să vină oricând în galeria giuleștenilor și să stea în mijlocul suporterilor care l-au contestat.

Nu s-a mai întâmplat acest lucru în contextul în care Șumudică a fost instalat pe banca Rapidului. În primele două meciuri a obținut 4 puncte, o victorie cu Poli Iași, respectiv o remiză cu Universitatea Craiova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.