Liga 1

Probleme de lot pentru FCSB » 3 jucători vor lipsi la derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Lixandru (stânga), foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 11 septembrie 2024

Pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale s-a încheiat, iar Superliga se reia în acest weekend. Capul de afiș al rundei este derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB, programat duminică, 15 septembrie, de la 21:00. Campioana României nu va putea conta pe 3 jucători la duelul care va avea loc în Gruia.

Mihai Stoica (59 de ani) a oferit o actualizare a situației accidentaților din lotul campioanei României. Antrenorul Elias Charalambous (43 de ani) nu va putea conta pe 3 jucători din cauza problemelor de ordin medical.

Kiki, Edjouma și Lixandru lipsesc în CFR - FCSB

Dacă David Kiki nu a reprezentat un jucător de bază pentru FCSB în acest sezon, Edjouma și Lixandru au fost utilizați constant de Elias Charalambous. Mihai Stoica a explicat motivul pentru care acești jucători vor lipsi în derby-ul de la Cluj.

„Kiki s-a accidentat la echipa naţională. Lixandru se pregăteşte separat, a făcut entorsă la meciul cu UTA, trebuia să fie la echipa naţională a doua zi.

(n.r. - Nu poate juca cu CFR Cluj?) Nu cred că poate. E un semn de întrebare la Edjouma. El zice că e bine, dar doctorul zice altceva. Ştii cum e, sunt fobalişti care se simt foarte bine, nu prea le place să fie accidentaţi.

Dar ei în momentul în care se simt bine şi cred că pot face orice mişcare nu realizează că de fapt alea sunt mişcările controlate pe care le faci pentru că ăsta e protoculul”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Înaintea acestui meci, FCSB este pe locul 10 în Superliga, cu 8 puncte acumulate după primele 7 meciuri. Campioana României s-a concentrat în special pe cupele europene, acolo unde a obținut calificarea în Europa League.

Kiki a bifat un singur meci în acest sezon pentru FCSB, în etapa 3 cu Oțelul Galați. Edjouma a jucat 14 meciuri în toate competițiile, la fel ca Mihai Lixandru. Dacă Ionuț Panțîru va juca cel mai probabil în locul lui Kiki, la mijloc Charalambous are mai multe soluții. Acolo pot evolua Baba Alhassan și Darius Olaru.

CFR Cluj este pe 4, cu 13 puncte după 7 meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.