Liga 1

Din nou împreună » Cum a apărut Cicâldău la primul antrenament după revenirea la Craiova

+5 Foto
Alexandru Cicâldău și Alexandru Mitriță, foto: Facebook Universitatea Craiova

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 11 septembrie 2024

Alexandru Cicâldău (27 de ani) este cel mai important jucător transferat de Universitatea Craiova în această perioadă de mercato. Internaționalul român este la cea de-a doua experiență în Bănie, după cea din perioada 2018-2021. Astăzi a susținut primul antrenament alături noii coechipieri.

Cicâldău va evolua în următoarele 4 sezoane pentru Craiova. Prezentat oficial luni seara, fotbalistul a efectuat primele antrenamente în tricoul oltenilor. Universitatea Craiova a publicat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu cea mai importantă achiziție.

GALERIE FOTO. Alexandru Cicâldău, din nou în tricoul Universității Craiova

+5 Foto
Alexandru Cicâldău, primul antrenament la Craiova, foto: Facebook Universitatea Craiova

Mijlocașul ar putea redebuta pentru Craiova duminică, în meciul din deplasare cu Poli Iași, programat la 18:15. Oltenii au publicat astăzi o fotografie cu Cicâldău și Alexandru Mitriță (29 de ani), revenit și el la antrenamentele echipei de club după convocarea la echipa națională.

Mitriță a evoluat în ambele meciuri și a înscris în duelul pe care România l-a câștigat la București cu Lituania, scor 3-1. Cei doi au fost surprinși extrem de joviali, gata să contribuie la câștigarea titlului, obiectiv ambițios anunțat la Craiova de patronul Mihai Rotaru.

Cei doi au fost colegi la Craiova în sezonul 2018-2019. Atunci, Universitatea a terminat pe locul 4. Titlul a fost câștigat de CFR Cluj.

Transferul lui Cicâldău o costă pe Universitatea Craiova 1,5 milioane de euro, din informațiile GSP. 1,2 milioane de euro vor fi virate direct de Rotaru în conturile clubului turc.

Cicâldău a jucat doar în primul sezon la Galatasaray, apoi a fost împrumutat la Al Ittihad Kalba și la Konyaspor. Pentru Craiova, el are 129 de meciuri, 33 de goluri și 21 de assist-uri. El evoluase pentru olteni timp de 3 ani. A fost cumpărat de la Farul pentru 2,3 milioane de euro.

Oltenii sunt în acest moment pe locul 2 în Superliga, cu 15 puncte acumulate după primele 8 meciuri.

3 milioane de euroe cota lui Alexandru Cicâldău, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.