Liga 1

Universitatea Craiova și-a prezentat transferul de la Oțelul

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 11 septembrie 2024

Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de David Lazar, care s-a transferat la Gloria Buzău. În locul portarului de 33 de ani, Universitatea Craiova l-a adus pe Relu Stoian (28 de ani) de la Oțelul Galați.

Relu Stoian a apărat de 12 ori poarta gălățenilor în stagiunea precedentă, dar în acest sezon a fost doar rezervă.

Universitatea Craiova s-a despărțit de David Lazar și l-a transferat pe Relu Stoian

„Mulțumim, David Lazar! Bine ai venit, Relu Stoian! Goalkeeperul David Lazar a fost cedat la formația Gloria Buzău. Îi mulțumim pentru tot și îi dorim succes în continuare! Relu Stoian a semnat cu Știința un contract valabil pe o perioadă de 2 ani. Noul nostru goalkeeper a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Sepsi OSK, Gloria Buzău și Oțelul Galați. Bun venit în familia Universității Craiova!”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Relu Stoian va fi a treia variantă de portar, după Laurențiu Popescu (27 de ani) și Silviu Lung Jr. (35 de ani).

David Lazar a fost prezentat oficial la Gloria Buzău

Craiova nu s-a despărțit definitiv de Lazar. Acesta ar putea reveni la formația lui Gâlcă după terminarea acestui sezon în cazul în care evoluțiile sale vor fi convingătoare. Nou-promovata și-a luat portar în contextul în care are cea mai slabă apărare din Superliga.

Buzău s-a despărțit recent de antrenorul Andrei Prepeliță (38 de ani) și l-a instalat pe Eugen Neagoe (57 de ani). Misiunea lui va fi de a salva echipa de la retrogradare. Buzău este ultima în Superliga, cu 5 puncte acumulate după primele 8 etape.

Lazar va lucra la noua lui echipă cu Eugen Neagoe, fostul lui antrenor de la Universitatea Craiova.

Lazar mai avea un an de contract cu Universitatea Craiova. De-a lungul carierei, portarul a mai evoluat pentru Astra, Pandurii, Botoșani, Voința Sibiu și Vejle.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.