Tenis

Simona Halep a primit wildcardul dorit! Ar putea juca din nou după 5 luni

Simona Halep, foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 11 septembrie 2024

Simona Halep (32 de ani) a primit un wildcard pentru turneul de la Hong Kong, care va avea loc în perioada 26 octombrie - 3 noiembrie.

Simona Halep nu a mai participat la o confruntare oficială din luna mai, din cauza unei accidentări la genunchi.

Ea a jucat ultima dată la Trophee Clarins, dar s-a accidentat la genunchi în primul tur, cu McCartney Kessler, și a abandonat.

De atunci, Halep nu a mai jucat un meci oficial. A participat la un meci demonstrativ la Sports Festival, când a făcut echipă cu Andrei Pavel și i-a înfruntat pe Steffi Graff și Andre Agassi.

Simona Halep ar putea reveni pe terenul de tenis

Halep a primit un wildcard la turneul care va avea loc în perioada 26 octombrie - 3 noiembrie. Rămâne de văzut dacă aceasta va fi aptă din punct de vedere fizic pentru a onora invitația.

Organizatorii turneului au inclus-o într-o postare pe Instagram, alături de alte sportive.

Sursa Foto: Prudential Hong Kong Tennis Open

Halep anunțase recent ca ar vrea să joace la turneul asiatic, după 5 luni fără meci oficial.

„Sunt încă în recuperare cu genunchiul, dar plănuiesc la sfârșit de octombrie să joc un turneu la Honk Kong, mi-aș dori tare mult. Mi-e dor, simt lipsa competiției, sper să fiu sănătoasă și aptă de joc, ăsta e planul”, a declarat Simona Halep înainte să primească invitația oficială.

Simona Halep a jucat doar două meciuri de când a primit verdictul favorabil de la TAS, în martie. A pierdut cu Paula Badosa în primul tur la Miami Open și a abandonat la Trophee Clarins.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.