Liga 1

Mihai Stoica anticipează mutarea rivalei la titlu: „Ăsta e pronosticul meu!”

Articol de Alexandru Stanciu  —  joi, 12 septembrie 2024

Mihai Stoica e sigur că Vladimir Screciu va fi folosit fundaș central la Universitatea Craiova. Internaționalul în vârstă de 24 de ani este aproape de revenire pe gazon, după o accidentare cruntă.

Provocați în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport, MM Stoica și Basarab Panduru și-au ales cel mai bun prim „11” Superliga, de la FCSB, CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova.

Mihai Stoica e de părere că antrenorul grupării oltene, Costel Gâlcă, îl va folosi pe Screciu în centrul defensivei și că fotbalistul și-a pierdut locul la națională odată cu venirea lui Mircea Lucescu.

Mihai Stoica anticipează mutarea rivalei la titlu: „Va juca fundaș central, nu va mai fi mijlocaș”

„Sunt convins că Screciu va juca fundaș central, după ultimele transferuri făcute de Universitatea Craiova. Screciu va fi fundaș central, nu va juca alături de Oshima mijlocaș.

Mie îmi place Screciu. La națională a jucat mijlocaș, dar nu va mai juca, nu mai este Edi Iordănescu selecționer la națională. Acesta este pronosticul meu, va juca fundaș central la Universitatea Craiova”, a motivat Mihai Stoica alegerea.

Primul „11” ales de Mihai Stoica din Superligă, exceptând-o pe FCSB: Siegrist (Rapid) - Manea (Rapid), Săpunaru (Rapid), Screciu (Univ. Craiova), Bancu (Univ. Craiova) - Grameni (Rapid), Anzor (Univ. Craiova) - Baiaram (Univ. Craiova), Tachtsidis (CFR Cluj), Mitriţă (Univ. Craiova) - Louis Munteanu (CFR Cluj)

„La mijlocași, aș fi ales de la noi, dar cum nu pot, o să îl aleg pe Tachtsidis. Vede fotbalul cum puțini o fac. Păstrând proporțiile, aduce aminte de Pirlo, un playmaker retras aproape de apărare. I-aș recomanda să stea mai sus”, a mai declarat Mihai Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.