Liga 2

Adrian Mititelu a găsit atacant! Transfer anunțat în ziua meciului FCU Craiova - Unirea Ungheni

Stijn Meijer / FOTO: Facebook @fcucraiovaofficial

Articol de GSP.ro  —  joi, 12 septembrie 2024

Stijn Meijer (24 de ani) se alătură clubului FCU Craiova. Jucătorul era liber de contract, evoluează pe postul de atacant central și a fost junior la Utrecht și Twente, două echipe de tradiție din Olanda.

Stijn Meijer a fost anunțat pe pagina de Facebook a clubului FCU Craiova. Atacantul a fost adus gratis. Rămăsese liber de contract după despărțirea de Al-Shahnania, echipă care a promovat anul acesta în prima ligă din Qatar.

Adrian Mititelu și-a adus atacant olandez

Meijer a fost junior la echipe precum Utrecht și Twente. El a trecut și pe la PEC Zwolle, o altă echipă din primul eșalon din Olanda, dar nu a jucat niciun meci, fiind dat împrumut.

Tânărul de 24 de ani s-a făcut remarcat tot în țara sa natală, dar în liga a doua, când evolua pentru FC Dordrecht, echipă pentru care a înscris de 11 ori în 33 de meciuri. Sezonul trecut a avut doar 2 reușite în 8 partide pentru formația din Qatar. De-a lungul carierei, Meijer a adunat în total 69 de goluri în 184 de meciuri.

Meijer este jucător de picior drept cu o talie impresionantă, 1,90 metri.

FCU Craiova continuă cursa pentru promovarea în Superligă

FCU Craiova o va întâlni pe Unirea Ungheni în primul meci din etapa #6 din Liga 2. Partida este programată astăzi, de la ora 20:00.

Oltenii se află momentan pe locul 8 în liga secundă, cu 8 puncte după 5 meciuri. De partea cealaltă, Unirea Ungheni este o echipă nou-promovată. fără victorie și fără gol marcat.

  • Articol de Cristi Stoica
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.