Liga 1

Pintilii a explicat de ce a vrut să plece de la FCSB: „Mi-e rușine să ies în oraș, nu pot să dau ochii cu oamenii!”

Mihai Pintilii, foto: captură de ecran OnlineSport.ro

Articol de Romeo Ene  —  joi, 12 septembrie 2024

Mihai Pintilii (39 de ani), antrenorul secund de la FCSB, a fost aproape să părăsească echipa la începutul sezonului. Gigi Becali (66 de ani) a dezvăluit în urmă cu o săptămână acest aspect, iar tehnicianul a abordat în premieră subiectul.

Pintilii a explicat faptul că a avut o discuție cu Gigi Becali și a luat în calcul o despărțire de FCSB. De vină ar fi fost rezultatele slabe din debutul sezonului.

Pintilii a explicat motivul pentru care a vrut să plece de la FCSB: „Îți vine să te lași”

„A fost o discuție la începutul campionatului, dar nu o dorință clară în legătură cu plecarea mea. A fost o discuție personală cu Gigi Becali, dar nu că aș fi plecat. Da, da! (n.r. - apăsat de rezultatele echipei) Din cauza asta. Atunci, mă gândeam că era mai bine să plec eu.

Acum cred că am și uitat despre discuția asta. A fost foarte repede tot ce s-a întâmplat, a fost ceva de moment. S-a rezolvat foarte repede. Mi-am dat un ultimatum. Ne-am calificat în Europa League, dar la început poate era nevoie de o schimbare.

Nu-mi convine, nu-mi place să fiu pe acest loc în clasament. Mi-e rușine să ies în oraș și nu pot să dau ochii cu oamenii. Trebuie să fim cel putin în primele 6 ca să fie liniște.

Apăsarea și stresul nu le pun la socoteală. Lucrurile din afară se văd foarte frumos, dar în interior e foarte mult stres, foarte multă bătaie de cap, e greu. Când venim din deplasare nu dormim deloc aproape, dar e și frumos. Când câștigi nu mai contează, când pierzi îți vine să te lași, să fugi”, a declarat Pintilii, pentru onlinesport.ro.

Eu nu știu așa ceva (n.r.- că voia să plece de la FCSB). Dacă era, el îmi spunea mie. El, Pintilii, nu că voia să plece. Era nemulțumit, adică așa îmi aduc aminte, și eu nu știam. De când i-am făcut contractul lui Charalambous. MM mi-a spus că e foarte supărat, că vrea să plece, că e desconsiderat că avea salariu 3.000 (n.r.- de euro). I-am dat telefon. «Mă, tu ești nebun? De ce nu zici?» I-am mărit, 10.000 sigur i-am dat. Charalambous are 15.000 sau 13.000.

I-am dat 200.000 de acum (n.r.- bonus pentru calificarea în Europa League). Și Pintilii a luat. Nu vorbesc nici limba engleză și nici limba greacă. Mă consult cu Pintilii și MM. Și dacă o învață, eu lucrez în stil modern. Transmit prin staff, prin conducători. Așa fac oamenii modern


- Gigi Becali, finanțator FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.