Liga 1

Gigi Becali, replică acidă pentru Victor Piturcă: „Aș vrea să îl întreb și eu ceva”

Gigi Becali

Articol de Laura Șoica  —  vineri, 13 septembrie 2024

Gigi Becali (66 de ani), patronul de la FCSB, a lansat un atac la adresa lui Victor Pițurcă (68 de ani), după o declarație făcută de fostul selecționer.

Victor Pițurcă a declarat: „Să investesc eu la Farul? Sunt nebun? Dacă aș avea bani, aș investi la o singură echipă, Steaua București”.

Gigi Becali: „Aș vrea să-l întreb pe Pițurcă”

Becali a intrat în direct la scurt timp după Pițurcă și a ținut să îi amintească fostului fotbalist că în 2004 i-a vândut acțiuni la echipa ce se numea în acel moment Steaua, actuala FCSB.

„Aș vrea să-l întreb pe Pițurcă. El a zis că investește doar la Steaua, nu? Mi-a vândut mie 4%, vă arăt actele. Mi-a vândut 4% din Steaua. El a vândut 4% cu 500.000 de euro la notariat, e act. Acțiuni, da. În anul 2004. Îl întreb acum, 4% alea din ce erau? A vândut acțiuni, dar care acțiuni? Acțiuni la ce? La Cuca Măcăii?”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Victor Pițurcă a antrenat echipa lui Becali în perioada iunie - august 2010, dar și la început, în 2004, la începuturile latifundiarului din Pipera în fotbal.

Tot joi, Victor Pițurcă s-a exprimat în privința participării campioanei FCSB în grupele Europa League:

Aș pune vreo 300-400 de milioane la pariuri dacă aș fi știut. Aș pune, dar nu mă pricep… Știm ce înseamnă fotbalul românesc, sunt jucători fără valoare în România pentru că nu sunt bani. Joacă FCSB împotriva lui PAOK, păi PAOK plătește două-trei milioane pe un jucător, e greu să fii outsider

- Victor Pițurcă, la Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.