Liga 1

Zeljko Kopic a anunțat când revine Dennis Politic pe teren și a remarcat un fotbalist vital: „Are mare calitate”

Zeljko Kopic, antrenorul de la Dinamo

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 13 septembrie 2024

Zeljko Kopic (47 de ani), antrenorul lui Dinamo, a tras concluziile după ce „câinii” au învins-o pe Unirea Slobozia cu scorul de 1-0, în runda cu numărul #9 din Superliga.

După această victorie, Dinamo a ajuns pe locul 3, cu 15 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova și Oțelul Galați.

La final, Zeljko Kopic a spus că echipa lui a jucat cu inima, iar asta a adus victoria, în ciuda faptului că bucureștenii au avut foarte mulți jucători indisponibili.

Zeljko Kopic, după ce Dinamo a câștigat cu Unirea Slobozia: „Am câștigat meciul cu inima”

„Este un sentiment frumos. Știam că va fi un meci foarte greu, Slobozia pune accent pe partea fizică. A fost greu pentru că am avut jucători accidentați. Cred că am câștigat meciul cu inima în această seară. Au riscat mult în repriza secundă, încercau să aducă mingea cât mai aproape de poarta noastră, la un moment dat jucau cu 4 atacanți.

Nu am fost proaspeți. Patriche nu a jucat de mult timp, Bani și Cîrjan au venit de la echipele naționale. Au arătat personalitate. Olsen e un jucător cu multă calitate. Este o achiziție importantă, este ce avem noi nevoie. A fost o acțiune foarte frumoasă la gol, trebuie să vedem cum stăm după acest meci. Politic se va antrena cu echipa de săptămâna viitoare.

Opruț a avut o problemă, era 50-50 dacă va juca, am decis să îl folosim pe Amzăr. Este un sentiment plăcut când nu primești gol. Golubovic a salvat câteva situații bune pentru adversari. Important este să ne adaptăm pentru meciurile următoare, să avem stabilitate și siguranță în defensivă. Jucătorii au dat mai mult de sută la sută pentru a supraviețui”, a spus Zeljko Kopic, la Prima Sport.

Clasamentul din Superliga

Am avut foarte puține zile să ne pregătim cu tot lotul. E bine că am luat 3 puncte, e important că nu am primit gol. Probabil am resimțit, au fost jucători care au evoluat mai puțin. S-a resimțit la finalul jocului. Este o perioadă în care toate terenurile din România sunt așa. A fost un teren de luptă, se pare că noi am luptat mai mult și am câștigat. Mă bucur că funcționează atacul și sper să ne atingem obiectivele. Eu un autocar nou, un autocar frumos, ce se va spun, e doar un autocar?
- Răzvan Patriche, fundaș Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.