Liga 1

Pasă de geniu la meciul de debut în tricoul lui Dinamo » Și-a lăsat adversarii cu gura căscată

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 13 septembrie 2024

Patrick Olsen (30 de ani), mijlocașul abia sosit la Dinamo, a fost autorul unei pase geniale la faza în care „câinii” au deschis scorul în meciul cu Unirea Slobozia, din runda cu numărul #9 din Superliga.

Patrick Olsen semna cu Dinamo în urmă cu 9 zile. Danezul a venit liber de contract de la Slask Wroclaw, din Polonia.

Mijlocașul a fost băgat direct în echipa de start de antrenorul Zeljko Kopic la meciul cu Slobozia și l-a „recompensat” pe acesta după doar 32 de minute, la pasa superbă pe care i-a trimis-o lui Selmani, chiar înainte de golul prin care „câinii” au deschis scorul.

GALERIE FOTO. Patrick Olsen, pasă de geniu în Dinamo - Unirea Slobozia

Olsen a primit în partea stângă a terenului, a intrat în interior, apoi l-a văzut pe Astrit Salmani cum s-a demarcat în interiorul careului și a trimis o pasă de finețe către atacantul kosovar. A băgat piciorul sub minge și a trimis o pasă elegantă, care a trecut peste doi fotbaliști ai oaspeților.

Aceștia au privit neputincioși cum balonul a ajuns la Selmani, care a avansat și a trimis în mijlocul careului, de unde Cătălin Cîrjan a reluat fără milă. A fost al 3-lea gol înscris de fotbalistul care în sezonul trecut a evoluat pentru rivala Rapid.

Selmani a semnat astfel al 4-lea assist al său. În acest moment, este cel mai bun pasator decisiv din Superliga.

În finalul primei reprize, „câinii” mai puteau marca la faza la care Milanov a lovit bara cu o lovitură de cap.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.