Liga 1

Cum l-a primit Dan Șucu pe Boupendza, ultimul transfer de la Rapid » Fotografie de colecție pe Internet

+29 Foto
Aaron Boupendza

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 14 septembrie 2024

Aaron Boupendza (28 de ani), ultimul transfer făcut de Rapid, s-a întâlnit pentru prima dată cu Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei. Omul de afaceri i-a făcut primirea gabonezului în tricoul giuleștenilor.

Este cel mai important transfer făcut de Rapid în această perioadă de mercato în contextul în care Boupenza este cotat de site-ul Transfermarkt la 5 milioane de euro. Giuleștenii au avut un start ezitant de sezon sub comanda lui Neil Lennon (53 de ani), cel care a fost înlocuit cu Marius Șumudică (53 de ani).

Odată cu venirea tehnicianului, giuleștenii au legat două rezultate pozitive, o victorie și o remiză, și au realizat mai multe transferuri de impact, iar venirea lui Boupendza ar putea reprezenta o adevărată lovitură.

FOTO. Aaron Boupendza, primit de Dan Șucu la Rapid

Aaron Boupendza, primit de Dan Șucu la Rapid

Diana Șucu, soția acționarului majoritar de la Rapid, a publicat o fotografie inedită pe rețelele de socializare. În aceasta apar Dan Șucu, îmbrăcat în tricoul echipei și Marius Șumudică alături de Aaron Boupendza.

Cei trei s-au afișat extrem de zâmbitori, gata să dea drumul la treabă și să ridice Rapid din clasament. Aceștia au mers la baza sportivă Coresi, acolo unde atacantul gabonez și-a cunoscut noii colegi.

Rapid se află în acest moment pe locul 10, cu 9 puncte acumulate după 8 meciuri. Pentru trupa lui Marius Șumudică urmează duelul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, programat luni, 16 septembrie, de la 21:00.

Mă bucur că am ajuns la Rapid, este un club mare din România, cu cei mai fanatici suporteri. Cei de aici m-au dorit foarte mult și voi încerca să-i răsplătesc prin evoluțiile mele, prin goluri și trofee.
Mă bucur că voi putea să joc alături de Clinton, cu care mă înțeleg foarte bine. De asemenea, am șansa de a lucra din nou cu Marius Șumudică, care este ca un tată pentru mine. Abia aștept să joc!

- Aaron Boupendza, după ce a fost prezentat la Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.