Liga 1

Surpriză! Cât a investit Dinamo în transferuri: „Suntem într-un proces”

Dinamo, foto: Radio Dinamo 1948

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 14 septembrie 2024

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a dezvăluit câți bani au investit „câinii” în această perioadă de transferuri. Deși se află în insolvență, Dinamo a cheltuit o sumă importantă.

Conducătorul dinamoviștilor a intrat în direct la TV după succesul cu Unirea Slobozia și a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor în contextul în care Zeljko Kopic n-a avut la dispoziție 8 jucători.

A mai vorbit despre debutul lui Patrick Olsen (30 de ani), cel care a impresionat și a explicat motivul pentru care a fost adus la Dinamo, iar spre finalul intervenției a dezvăluit faptul că dinamoviștii au investit 700.000 de euro în transferuri în această perioadă de mercato.

Dinamo, 700.000 de euro pentru transferuri

„Sunt foarte mulțumit de victoria de aseară pentru că a fost obținută în condiții speciale. Am avut jucători convocați la echipele naționale sau accidentați. A fost o victorie foarte mare, o victorie de spirit. Clasamentul contează mai puțin deocamdată.

Știm mai nou să suferim în anumite momente, avem intensitate. Olsen a fost alegere a departamentului de scouting, împreună cu Mister și noi. Am văzut multă calitate și consistență la el. Am considerat că se poate integra mult în structura noastră de joc. A fost o țintă importantă pentru noi și am făcut totul ca să ajungă aici”, a declarat Andrei Nicolescu, la Digi Sport Matinal.

Întrebat ce sumă a investit Dinamo în transferuri, Andrei Nicolescu a oferit un răspuns neașteptat, în condițiile în care clubul se află în insolvență: „Probabil 700.000 de euro. Noi nu ne luptăm cu ceilalți pe transferuri sau pe cine dă mai mulți bani. Dinamo e într-un proces, nu ne interesează să concurăm cu restul echipelor.”

Dinamo se află în acest moment pe locul 3 în Superliga, cu 15 puncte acumulate după 9 meciuri disputate. Pentru trupa lui Zeljko Kopic (47 de ani) urmează duelul din deplasare cu Oțelul Galați, programat vineri, 20 septembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.