Liga 2

A promovat cu Dinamo, iar acum a rămas din nou liber de contract

Iulian Roșu (primul de la dreapta la stânga), foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 14 septembrie 2024

Iulian Roșu (30 de ani) nu mai este fotbalistul celor de la Concordia Chiajna, locul 10 din Liga 2, cu 7 puncte acumulate după 5 meciuri. Fotbalistul care a promovat cu Dinamo în sezonul 2022-2023 a rămas din nou liber de contract, după ce semnase cu Concordia în acest an.

Roșu i-a părăsit pe „câini” în februarie. Deși evoluase constant în Liga 2 sub comanda lui Ovidiu Burcă (44 de ani), în Superliga a fost utilizat puțin spre deloc. La câteva luni de la acel moment, va schimba din nou echipa.

Iulian Roșu, OUT de la Concordia Chiajna

Deși ilfovenii n-au anunțat în mod oficial despărțirea, anunțul a fost făcut prin intermediul site-ului oficial al Federației Române de Fotbal (FRF).

Dosar nr. 695/CL/2024: ROȘU IULIAN  VS. CLUBUL SPORTIV CONCORDIA CHIAJNA 
• Admite cererea reclamantului. 
• Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților, începând cu data de 12.09.2024. 
• Definitivă.   
• Pronunțată astăzi, 12.09.2024”

- Federația Română de Fotbal

Iulian Roșu, foto: Instagram @iulianrosu6

Iulian Roșu va rămâne în acest context liber de contract până în iarnă. Mijlocașul ar fi trebuit să rămână liber de contract înainte de 9 septembrie pentru a mai putea fi legitimat de vreo echipă.

A bifat 5 meciuri în acest sezon pentru Concordia și 15 în total. A evoluat ultima oară pe 31 august, atunci când Concordia a învins-o pe teren propriu pe Câmpulung. A jucat 13 minute din postura de rezervă.

A fost piesă importantă în sezonul promovării lui Dinamo, cu 19 apariții în Liga 2 și în barajul de promovare, dar în sezonul trecut nu a mai primit multe șanse, bifând numai 10 apariții în Cupă și campionat, un total de 330 de minute de jucate. În 2024 nu a făcut parte din lotul echipei la niciun meci.

La o zi după despărțirea de „câini”, Roșu a mers la Concordia Chiajna, alături de care n-a reușit calificarea în play-off. Concordia a încheiat sezonul trecut pe locul 3 din play-out, cu 38 de puncte. Obiectivul echipei din acest sezon este promovarea în Superliga.

100.000 de euroe cota lui Iulian Roșu, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.