Liga 2

Ultrașii Stelei l-au ironizat pe Ciolacu: „Un covrig cu BAC, vă rog!”

+6 Foto
Foto: AS47 (Facebook)

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 14 septembrie 2024

Fanii Stelei București își continuă războiul cu prim-ministrul Marcel Ciolacu. Suporterii „militarilor” l-au ironizat pe premierul social-democrat la meciul Steaua București – CSM Focșani 1-0, în runda cu numărul 6 din Liga 2.

Ciolacu le-a devenit un veritabil inamic ultrașilor roș-albaștrilor, în contextul în care acesta a sprijinit-o public pe FCSB să evolueze pe Ghencea. Președintele PSD și-a trimis, de asemenea, Corpul de Control la Steaua, în contextul conflictului dintre divizionara secundă și echipa patronată de Gigi Becali.

Ironiile suporterilor Stelei București către Marcel Ciolacu

+6 Foto
Marcel Ciolacu

Fanii Stelei au afișat un banner prin care au transmis mesajul „1 covrig cu bac, vă rog!”. A fost o aluzie la discuțiile din spațiul public cu privire la faptul că Marcel Ciolacu nu ar fi trecut examenul maturității sau a reușit să își obțină diploma de bacalaureat la o vârstă înaintată.

Premierul a spus că a luat examenul de bacalaureat cu media 7,03, când avea 18 ani, însă a anunțat că nu își va publica niciodată diploma.

„Stat mafiot la fel ca-n ‘98”, a fost un alt mesaj al ultrașilor steliști, un apropo la anul în care secția de fotbal a CSA Steaua a fost desființată, iar activitatea ei a fost continuată de AFC Steaua București.

„Marcele, adu, tată, un ski-jet, ne plimbăm, combinăm, furăm!”, au mai transmis fanii Stelei, prin intermediul unui alt banner.

Marcel Ciolacu, un susținător al FCSB în conflictul cu Steaua București

Marcel Ciolacu și-a exprimat public, în repetate rânduri, susținerea pentru ca FCSB să poată să evolueze în Ghencea. Inclusiv Gigi Becali, patronul campioanei, s-a lăudat public cu faptul că se bucură de sprijinul premierului în conflictul cu Steaua București.

Stadionul e rezolvat. Nu mai semnează colonelul de la CSA. Semnează ministrul, ca să nu mai facă ei figuri. Ciolacu a zis: «Băi, ca să nu mai fie niște neica nimeni pe acolo și să mă fac de râs, ministrul va semna». Guvernul a decis. Gata! Ministrul semnează.

Eu nu am nevoie de discuții, certuri și scandaluri. Eu joc în Ghencea doar dacă nu pot juca pe Arena Națională, care e principalul stadion. Și dacă mai câștigă și Gabriela Firea alegerile pentru Primăria Capitalei, o să facem un trafic de influență (n.r.- râde). Și vom juca doar acolo. Acum procurorii te pot lua de la declarația asta.

Gigi Becali, pe 30 mai 2024

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.