Liga 1

Scene incredibile în Petrolul - Farul » Alibec s-a dus glonț către coechipier! Hagi a privit uimit: „Ce faci?!”

+8 Foto
Denis Alibec, ieșire nervoasă la adresa lui Narek Grigoryan / FOTO: captură TV @Prima Sport1

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 14 septembrie 2024

Denis Alibec (33 de ani), atacantul reîntors la Farul în această vară, a avut o ieșire nervoasă la adresa unui coechipier în meciul pe care echipa lui îl dispută pe terenul Petrolului, în runda cu numărul #9 din Superliga.

Atacantul care a fost principala armă a Farului în titlul câștigat în urmă cu două stagiuni s-a întors la malul mării, după scurta aventură din Qatar, la Muaither, club care a și retrogradat.

Gică Hagi a decis să îl trimită titular pe Alibec, în premieră, după ce în ultimele 3 partide a fost introdus în repriza secundă. Ba mai mult, i-a dat acestuia și banderola de căpitan.

GALERIE FOTO. Denis Alibec, ieșire nervoasă la adresa lui Narek Grigoryan

În minutul 22, cei de la Farul se aflau în atac. Narek Grigoryan a preferat altă variantă, în detrimentul unei pase către Denis Alibec. A eliberat prea târziu mingea.

A fost momentul în care atacantul naționalei și-a ieșit din fire. S-a dus la armean pentru a-i reproșa că nu i-a pasat. Chiar s-a răstit la coechipier în timp ce acesta se justifica. Arbitrul Iulian Călin s-a dus imediat către cei doi pentru a-l calma pe Alibec.

Reacția lui Alibec nu i-a picat deloc bine lui Gică Hagi, care a ridicat mâinile și i-a strigat atacantului: „Hei, ce faci?”.

Denis Alibec, la primul gol de la revenirea la Farul

Atacantul s-a revanșat, însă, față de Gică Hagi, la faza din minutul 61, când a reușit o cursă spectaculoasă, la capătul căruia l-a ironizat pe Marian Huja, apoi a marcat cu o execuție de finețe la colțul lung, deschizând scorul pentru „marinari”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.