Liga 1

Faza controversată din Petrolul - Farul, rezolvată după 8 minute » Liniile venite din camera VAR n-au lămurit mare lucru

+10 Foto
Faza golului marcat de Gicu Grozav în Petrolul - Farul, din runda #9 din Superliga, le-a dat mari bătăi de cap arbitrilor din camera VAR.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 14 septembrie 2024

Faza golului marcat de Gicu Grozav în Petrolul - Farul, scor 1-1, din runda #9 din Superliga, le-a dat mari bătăi de cap arbitrilor din camera VAR.

În minutul 83, Petrolul a beneficiat de o lovitură liberă din flancul drept al atacului. Mingea a fost trimisă în careu, Tudorie a deviat în fața porții, mingea a fost ușor deviată de un jucător al constănțenilor, apoi a ajuns în careul mic, de unde Gicu Grozav a reluat în poarta goală.

GALERIE FOTO. Faza care le-a dat mari bătăi de cap arbitrilor la Petrolul - Farul

Iulian Călin a arătat centrul terenului, iar spectatorii prezenți pe „Ilie Oană” au „erupt” de bucurie. Lucrurile s-au complicat în momentul în care Viorel Flueran și Adrian Popescu, aflați în camera VAR, au constatat un posibil ofsaid la Gicu Grozav.

Au analizat faza timp de aproape 8 minute, timp în care fanii Petrolului au strigat „hoții, hoții!”, simțind că reușita va fi anulată. Amuzant a fost momentul în care „centralul” Iulian Călin, vizibil plictisit, a început să facă mai multe mișcări de stretching.

După ce golul a fost validat, au apărut și liniile trase de cei din camera VAR și nu se poate spune în mod cert că golul a fost marcat în condiții regulamentare.

Faza golului marcat de Gicu Grozav în Petrolul - Farul, din runda #9 din Superliga, le-a dat mari bătăi de cap arbitrilor din camera VAR.

În prima repriză, Petrolul a avut un gol anulat după consultarea arbitrajului video.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.