Box

Lupta dintre Canelo Alvarez și Edgar Berlanga n-a avut istoric: „Sunt cel mai bun din lume!” » Primul eșec din carieră

+6 Foto
Saul Canelo Alvarez (34 de ani) l-a învins pe Edgar Berlanga (27 de ani) printr-o decizia unanimă. Mexicanul şi-a păstrat centurile WBC, WBO şi WBA la categoria supermijlocie / FOTO: Imago

Articol de David Marinescu  —  duminică, 15 septembrie 2024

Saul Canelo Alvarez (34 de ani) l-a învins pe Edgar Berlanga (27 de ani) printr-o decizie unanimă. Mexicanul şi-a păstrat centurile WBC, WBO şi WBA la categoria supermijlocie.

Supremația lui Canelo Alvarez la categoria supermijlocie continuă. Mexicanul i-a administrat primul eșec din carieră Edgar Berlanga. Până astăzi, americanul avea un palmares imaculat, 22 de victorii.

GALERIE FOTO. Canelo Alvarez, victorie clară în fața lui Edgar Berlanga

Lupta din Las Vegas, organizată chiar de Ziua Independenței Mexicului, nu a avut istoric. Canelo a fost prea rapid, mai precis, și-a pus în valoare experiența și a reușit chiar și un knock down, în runda cu numărul 3.

Punctajul celor 3 arbitri este grăitor în privința modului de desfășurare a meciului, 118-109, 118-109 și 118-109.

„M-am descurcat bine. Ce o să mai spună lumea acum? Că lupt împotriva unor sportivi mai tineri? Mereu găsesc câte ceva de care să se agațe. Sunt cel mai bun boxer din lume!”, a strigat Canelo, în ring, la finalul meciului.

Pentru Canelo a fost victoria cu numărul 62 din 66 de lupte. Dintre ele, 39 au fost obținute prin KO. Mexicanul a pierdut două dispute, iar două s-au încheiat la egalitate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.