Liga 2

Fostul internațional român se retrage la 26 de ani, dar pe plan personal lucrurile stau excelent » Iubita sa i-a spus „DA!”

+27 Foto
Adrian Petre (26 de ani), fost jucător la Farul și FCSB printre altele, și-a cerut iubita în căsătorie. Anastasia n-a stat pe gânduri și a acceptat, iar apoi a dezvăluit vestea pe rețelele de socializare.

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 17 septembrie 2024

Adrian Petre (26 de ani), fost jucător la Farul și FCSB, prezent în lotul României U21 de la Euro 2019, și-a cerut iubita în căsătorie. Anastasia n-a stat pe gânduri și a acceptat, iar apoi a dezvăluit vestea pe rețelele de socializare.

Adrian Petre a evoluat în ultima perioadă pentru Concordia Chiajna în Liga 2. Atacantul tocmai și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă.

Adrian Petre și-a cerut iubita în căsătorie, iar Anastasia a spus „Da”

Adrian Petre a cerut-o pe iubita sa, Anastasia, în căsătorie, iar ea a acceptat. Cei doi formează un cuplu de aproximativ un an.

Adrian Petre a fost într-o relație cu Bianca Tirsin de 7 ani, amândoi fiind din Arad. Relația lor a fost atât de închegată încât au decis să își deschidă o afacere împreună. În orașul natal, Adrian Petre și fosta Miss Universe România au pus bazele unui restaurant tip pizzerie.

Adrian Petre, considerat unul dintre cei mai talentați atacanți ai generației sale

Adrian Petre a fost cumpărat de Esbjerg de la UTA în vara anului 2017, în schimbul sumei de 500.000 de euro. El a marcat pentru gruparea daneză 29 de goluri și a oferit 6 pase de gol în 82 de meciuri oficiale, majoritatea în prima ligă daneză.

+36 Foto
Bianca Tirsin

Cifrele sale l-au făcut să fie remarcat de FCSB, care a plătit în februarie 2020 pentru Adrian Petre o suma impresionantă pentru Superligă, 800.000 de euro. Petre a marcat pentru FCSB doar 3 goluri în 16 meciuri, iar de aici a fost începutul declinului său.

Cu excepția sezonului 2021-2022, în care a marcat 9 goluri în 34 de meciuri la Farul Constanța, Adrian Petre a fost doar o umbră a atacantului care reușea să se impună în prima ligă din Danemarca. A trecut fără să conteze pe la Consenza, UTA, APO Levadiakos, Hermannstadt și CS Tunari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.