Liga 1

SFÂȘIETOR! A plâns 11 minute la telefon când a aflat vestea morții lui Gigi Mulțescu: „Dascălul meu, tatăl meu, fratele meu! De ce te-ai dus așa curând? Eram o echipă, simt că nu mai am mâini și picioare”

+18 Foto
Yuksel Yesilova, colaboratorul lui Gigi Mulțescu la mai multe echipe în ultimii 20 de ani, a reacționat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor după moartea celui pe care îl consideră „tată și profesor”.

Articol de Alexandru Stanciu  —  duminică, 15 septembrie 2024

Yuksel Yesilova, colaboratorul lui Gigi Mulțescu la mai multe echipe în ultimii 20 de ani, a reacționat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor după moartea celui pe care îl consideră „tată și profesor”.

Yuksel a plâns pe toată durata apelului, timp de 11 minute, sfâșiat de durere. Cei doi au colaborat de-a lungul anilor la echipe precum U Cluj, Ceahlăul, Petrolul, Astra Giurgiu sau Dinamo.

Yuksel Yesilova, sfâșiat de durere după moartea lui Gigi Mulțescu: „L-am visat aseară! Eram amândoi la antrenament și era totul așa de bine. Mi-a fost ca un tată!”

„Mi-a fost ca un tată! Am mers peste tot cu el, am colaborat în atâtea locuri. Nu pot să cred că e adevărat, mi s-a rupt sufletul! Simt că nu mai am mâini și picioare. Nu pot să trec peste asta!

O să-mi iau bilet, vin în România. Vin și pe jos dacă e nevoie! Noaptea trecută l-am visat, dar l-am visat într-un mod pozitiv. Eram la antrenamente, era totul atât de frumos. Și azi dimineață am primit vestea asta! Nu cred, nu pot să accept, nu este real ce se întâmplă!

De câte ori întâmpinam o problemă în viață, orice, imediat mă duceam la Gigi. Ne vizitam, mergeam prin parc, vorbeam, era lângă mine”, a mărturisit Yesilova pentru GSP.ro.

Yuksel Yesilova: „Toată lumea l-a lăsat, eu am mers cu el peste tot!”

„Toată lumea l-a lăsat, eu nu l-am lăsat niciodată. Oriunde a mers, am mers cu el, am fost singurul care nu l-a lăsat. Nu-mi vine să cred, sunt copleșit, lipsit de orice putere. Mi-aș fi dorit din suflet să-l ajut!

Mi-a fost tată, mamă, frate, mi-a fost familie. 20 de ani am lucrat numai împreună, am locuit amândoi împreună peste tot, în Cluj, în Arabia Saudită, în Turcia. Mă bucur că l-am visat noaptea trecută, era totul ca în înainte, a fost un semn”, a declarat copleșit de durere, printre lacrimi, Yuksel Yesilova.

Yesilova a fost preparator fizic în staff-ul lui Gigi Mulțescu, a ocupat și postul de „secund”. În 2021, rolurile se inversau. Yuksel era numit principal la Agri 1970 Spor, echipă din liga a 3-a a Turciei. Legenda lui Dinamo, 70 de ani în acel moment, venea în staff, în calitate de sfătuitor.

Dascălul meu, tatăl meu, fratele meu mai mare. Tu m-ai ghidat! De ce te-ai dus atât de curând? Eram o echipă. Ai fost mentorul meu, ai fost mentorul nostru. Dragă domnule profesor, îți sărut încă o dată mâinile. Să fii binecuvântat acolo unde mergi. Vreau să mulțumesc. Asta e tot ce vreau. Dumnezeu să te odihnească în pace, om frumos

- Yuksel Yesilova, pe facebook

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.