Campionate

Ratare incredibilă în Championship » A făcut cursa vieții și avea toată poarta goală în față, dar finalizarea a fost comică

Ebou Adams (dreapta) în momentul ratării / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 15 septembrie 2024

Mijlocașul central Ebou Adams (28 de ani) a semnat o ratare uriașă în partida Derby - Cardiff 1-0 din etapa a 5-a din Championship, liga a doua din campionatul Angliei.

Spre finalul partidei, Adams i-a suflat mingea goalkeeper-ului advers în apropierea mijlocului terenului. A fugit cu mingea la picior, până la 15 metri de buturile celor din Cardiff, când a trimis pe lângă poarta goală.

VIDEO » Ebou Adams, ratare uriașă în Championship. Faza la minutul 6:00 al rezumatului

Derby a câștigat însă meciul cu Cardiff, grație golului marcat de către Goudmijn în minutul 28.

Învingătorii se află pe locul 8 în campionat cu 9 puncte în 5 etape, iar învinșii sunt pe ultima poziție (24), cu doar un punct în tot atâtea meciuri.

În următoarea etapă, Derby o va înfrunta în deplasare pe Sheffield, iar Cardiff pe Leeds.

Ebou Adams, transferat în această vară de Derby chiar de la Cardiff

Derby a plătit, în această vară, suma de 1,07 milioane de euro către Cardiff în schimbul serviciilor lui Ebou Adams.

El a evaluat pentru Cardiff din iulie 2022, până în ianuarie 2024. În acest interval, a jucat în 13 meciuri oficiale, fără să reușească să înscrie sau să paseze decisiv.

Din ianuarie 2024, Ebou Adams a fost împrumutat de Derby, care a decis să îl cumpere definitiv la startul actualului sezon. A marcat deja un gol pentru noua sa echipă în 6 meciuri oficiale.

În cariera sa, el a jucat doar pentru echipe din eșaloanele inferioare ale fotbalului englez: Forest Green (121 de meciuri / 10 goluri / 11 pase de gol), Ebbsfleet (38 de meciuri / două pase de gol), Norwich U21 (26 de meciuri / două goluri / două pase de gol), Derby (23 de meciuri / două goluri / o pasă de gol), Leyton Orient (16 meciuri), Shrewsbury (8 meciuri / o pasă de gol), Dratford (5 meciuri) și Braintree (3 meciuri).

20 de selecțiiși un gol are Adams pentru naționala Gambiei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.