Liga 1

Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus la Muzeul CS Dinamo » Soția dezvăluie de ce nu poate să-l înmormânteze unde și-ar fi dorit

+15 Foto
Gheorghe Mulțescu, în ultimul lui mandat de antrenor

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 15 septembrie 2024

Gheorghe Mulțescu, fost jucător și antrenor important, s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 72 de ani, răpus de problemele medicale cu care se confrunta.

A1 la Dinamo în mai multe mandate, fost jucător important, cu meciuri la echipa națională a României, Gheorghe Mulțescu a decedat cu două luni înainte să împlinească vârsta de 73 de ani.

El era internat de mai bine de o săptămână la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, confruntându-se cu o pneumonie care s-a dovedit fatală, totul în contextul în care simptomele bolii Alzheimer se accentuaseră în ultima vreme.

Trupul lui Gheorghe Mulțescu va fi depus luni, la prânz, la Muzeul CS Dinamo

Cei interesați să-i aducă un ultim omagiu fostului mare dinamovist o vor putea face luni, la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo. Trupul neînsuflețit al lui Gheorghe Mulțescu va fi depus acolo în jurul orei prânzului, după cum a anunțat CS Dinamo.

Foștii campioni dinamoviști Gheorghe Mulțescu și Valentin Samungi vor fi depuși mâine, pentru câteva ore, la Sala de trofee a clubului, situată în clădirea centrală din șoseaua Ștefan cel Mare nr. 7-9. Cei care vor să le aducă un ultim omagiu o pot face începând cu ora 10:00, până aproape de ora 16:00

Ulterior, Gheorghe Mulțescu va fi înmormântat în Capitală, deși familia și-ar fi dorit să-i găsească un loc de veci în satul Subcetate, comuna Sântămăria-Orlea, județul Hunedoara.

Sonia Mulțescu: „Am fi vrut să-l înmormântăm la Hațeg, în satul Subcetate”

Soția lui Gheorghe Mulțescu, Sonia, a dezvăluit că alte probleme familiale au produs această schimbare de planuri. Totodată, că în găsirea locului de veci s-a implicat Nicolae Badea, fost acționar la Dinamo.

„Noi am fi vrut să-l înmormântăm la Hațeg, în satul Subcetate. Din păcate, mama mea a făcut un accident vascular, iar eu o îngrijesc la mine acasă. N-am cu cine s-o las 3 zile, ca să plec. Suntem nevoiţi să căutăm un loc de veci în Bucureşti. Ne ajută domnul Nicolae Badea şi din acest punct de vedere”, a dezvăluit Sonia Mulțescu, conform sportpersurse.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.