Liga 1

MVP la lot, deplorabil în Copou » Cum a putut să execute Mitriță penalty-ul din Poli Iași - Universitatea Craiova + Ce a făcut imediat după ratare

+9 Foto
Alexandru Mitriță a ratat penalty în Poli Iași - Universitatea Craiova

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 15 septembrie 2024

Alexandru Mitriță, 29 de ani, a ratat un penalty în minutul 59 al meciului dintre Poli Iași și Universitatea Craiova, la scorul de 1-0 în favoarea moldovenilor. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, 2-0.

În urmă cu 6 zile, Alexandru Mitriță a strălucit la echipa națională, cu gol în finalul meciului cu Lituania (3-1), reușita care a risipit orice urmă de emoție pentru „tricolori”. Inclusiv selecționerul Mircea Lucescu l-a lăudat pe jucătorul de bandă pe care l-a readus în circuitul naționalei după mai bine de 2 ani.

Olteanul a avut șansa de a-și trece numele pe tabelă și astăzi, în partida de campionat cu Poli Iași, dar a ratat lamentabil de la punctul cu var.

Mitriță, penalty ratat în Poli Iași - Universitatea Craiova

Alb-albaștrii au primit penalty în minutul 59, după ce arbitrul Rareș Vidican a revăzut la monitorul VAR o fază în care mingea l-a lovit în brațul stâng pe Guilherme. Mitriță și-a asumat executarea penalty-ului, a așezat balonul pe punctul cu var, dar a ratat ținta.

Internaționalul din tabăra „juveților” a ales o execuție în forță și a trimis mingea destul de mult peste bara transversală. La 2-3 secunde după ratare, s-a uitat către punctul cu var și a început să așeze gazonul în jurul acestuia, un mod de a blama starea terenului pentru execuția lui.

La Iași a plouat torențial în timpul meciului, ceea ce a deteriorat serios suprafața de joc. Nu de puține ori s-a întâmplat să sară brazde la acțiunile jucătorilor. La finalul meciului, pe fondul precipitațiilor, terenul era de-a dreptul impracticabil. Moldovenii au profitat și au închis tabela la 2-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.