Liga 1

A râs Louis Munteanu de Gigi Becali? Două „dedicații” cu subînțeles după goluri, chiar în fața camerelor de filmat!

+18 Foto
Gesturile făcute de Louis Munteanu în CFR Cluj - FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 15 septembrie 2024

Louis Munteanu, 22 de ani, a înscris de două ori în CFR Cluj - FCSB și a părut că plătește polițe, sărbătorind ambele reușite imitând o persoană care plânge. Foarte posibil, a fost o „săgeată” în direcția lui Gigi Becali, patronul adversarei de astăzi, deși el a oferit altă versiune după meci.

Louis Munteanu a fost dorit de FCSB în această vară, dar a respins vehement propunerea roș-albaștrilor, preferând să semneze cu CFR Cluj.

Ulterior, Gigi Becali a susținut că unica lui intenție prin oferta pentru Munteanu ar fi fost să crească artificial prețul pentru rivalele de la negocieri.

În această seară, Munteanu a strălucit contra campioanei. A înscris cu două execuții pretențioase în minutele 36 și 49, iar de fiecare dată a avut câte un mesaj de transmis.

FOTO. Gesturile făcute de Louis Munteanu în CFR Cluj - FCSB, chiar în fața camerelor de filmat

După cele două reușite, atacantul CFR-ului a căutat camerele de filmat, a mers în fața lor și a imitat un plânset, o foarte probabilă înțepătură la adresa lui Gigi Becali, având în vedere declarațiile recente ale latifundiarului.

La ambele goluri, Louis Munteanu a fost servit de Simao Rocha. FCSB a redus din handicap prin Alexandru Băluță. Louis a fost înlocuit de Virgiliu Postolachi în minutul 75.

La flash-interviurile de la finalul partidei, a spus despre gesturile de la goluri că „au fost pentru mine și prietenii mei, atât. Gesturi pentru prietenii mei, știu ei mai bine”.

Nu mă interesează FCSB-ul, nu am vrut să merg acolo. Nu am niciun motiv, nicio explicație

- Louis Munteanu, pe 11 august

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.