Liga 1

Louis Munteanu, „aroganță” la microfon: „Ei doi de la FCSB n-au cum să fie inteligenți ca mine”

+13 Foto
Louis Munteanu, la microfon după CFR Cluj - FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 15 septembrie 2024

Louis Munteanu, 22 de ani, a înscris două goluri în CFR Cluj - FCSB 2-2, apoi a spus despre adversarii direcți, stoperii Joyskim Dawa și Mihai Popescu, că „n-au cum să fie inteligenți ca mine”.

Louis Munteanu a avut o prestație de excepție contra echipei pe care a refuzat-o în vară. Nouarul CFR-ului a punctat de două ori în această seară, de fiecare dată prin execuții de rafinament, apoi s-a prezentat la flash-interviuri, explicând cum și-a bătut adversarii direcți, pe fundașii centrali Joyskim Dawa și Mihai Popescu.

Louis Munteanu, „aroganță” la microfon după CFR Cluj - FCSB: „N-au cum să fie inteligenți ca mine”

„A fost un meci greu, cu un adversar dificil. Zic că am făcut o partidă bună, dar am făcut acele greșeli pe final și când înfrunți o echipă cu calitate vine peste tine și pune presiune. Am pierdut cele 3 puncte, dar am făcut un joc bun.

Când vii la CFR, presiune e mereu. Nu doar pe mine, ci pe fiecare jucător de aici. Vrem să câștigăm meci de meci, să câștigăm titlul”, a afirmat Munteanu la DigiSport.

Întrebat despre cele două execuții prin care a înscris, vârful cumpărat de la Fiorentina a oferit un răspuns curios:

„M-am gândit înaintea meciului să fiu mai mult în careu, pentru că Dawa și Popescu sunt fundași agresivi și am zis să fiu acolo în fața porții, pentru că inteligenți ca mine n-au cum să fie. Așa cum am mai spus, din mici detalii au reușit să întoarcă jocul. Dacă se evita greșeala de la primul gol, cu siguranță băteam cu 2-0 sau poate mai dădeam un gol”.

Pe deasupra, Munteanu a explicat de ce a jucat doar 75 de minute: „Am ieșit pentru că m-am încărcat puțin. Am fost și la națională, am făcut mult pe drumuri. Eu am cerut schimbarea”.

Gesturile de la goluri? Au fost pentru mine și prietenii mei, atât. Gesturi pentru prietenii mei, știu ei mai bine. Ironic? Nu, nu, nimic.

- Louis Munteanu, atacant CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.