Liga 1

Basarab Panduru, uluit după CFR - FCSB: „N-am înțeles nimic”

+13 Foto
Basarab Panduru, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Romeo Ene  —  luni, 16 septembrie 2024

Basarab Panduru (54 de ani), fostul mare internațional, a avut un moment de sinceritate după CFR - FCSB 2-2. Acesta a explicat faptul că n-a înțeles mare lucru din acest derby, în contextul în care ardelenii au avut un avantaj de 2 goluri, însă la un moment dat puteau pierde meciul.

Prima repriză a fost decisă de execuția de geniu a lui Louis Munteanu (22 de ani). Cea mai importantă achiziție a verii pentru CFR a mai punctat o dată în startul reprizei secunde. Băluță (59) și Dawa (87) au salvat un punct pentru campioana României.

În acest context, Basarab Panduru s-a declarat bulversat de această desfășurare a partidei. Acesta nu și-a putut explica cum s-a prăbușit trupa lui Dan Petrescu (56 de ani) după primul gol încasat.

Basarab Panduru, după CFR - FCSB 2-2: „A fost ceva frumos de duminică seara”

„Nu prea am înțeles nimic din meciul ăsta. Nu înțelegi nimic. 60 de minute joacă CFR și ai impresia că FCSB nu există. Dintr-o dată, Simao Rocha face preluarea aia spre poartă, iar Băluță e atent și bagă mingea în poartă. Din momentul ăla, joacă FCSB și nimic CFR. Petrescu vede că e o problemă la mijlocul terenului, îl bagă pe Artean, dar nu se întâmplă nimic.

Pare că se duce spre un 2-1, vine faza în care Tavi (n.r. - Popescu) trage la poartă, respinge portarul, iar Dawa e acolo pe fază și bagă mingea în poartă. Nu înțelegi nimic. Cum de joacă unii 60 de minute, după nu joacă 30 de minute. 4 schimbări la pauză... a fost ceva frumos de duminică seară”, a explicat Panduru, la Prima Sport.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj se află pe locul 5 în Superliga, cu 14 puncte acumulate după 8 meciuri. De cealaltă parte, FCSB este pe 12, cu 9 puncte. Ambele echipe au câte o restanță în acest sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.