Liga 1

Soția regretatului Gigi Mulțescu dă vina pe vaccinul anti-COVID pentru grăbirea sfârșitului marelui antrenor: „Eu l-am sfătuit să nu facă al doilea vaccin. Mi s-a părut că a avut o cădere bruscă”

Gigi Mulțescu

Articol de David Marinescu  —  luni, 16 septembrie 2024

Sonia Mulțescu, soția regretatului Gigi Mulțescu, cel care s-a stins duminică, 15 septembrie, la 72 de ani, susține faptul că cea de-a doua doză a vaccinului COVID-19 a accelerat starea precară de sănătate a fostului mare jucător și antrenor.

Gigi Mulțescu era internat de câteva zile, iar duminică, 15 septembrie, legenda lui Dinamo a murit. Mulțescu a fost internat de vinerea trecută din cauza unei pneumonii. Legenda lui Dinamo respira greu și era slăbit, totul pe fondul accentuării bolii Alzheimer. Mulțescu stătea în permanență cu masca de oxigen.

Nu a mai antrenat nicio echipă din aprilie 2021, atunci când s-a despărțit de Dinamo, iar Sonia Mulțescu, soția acestuia, a explicat faptul că starea lui de sănătate s-a înrăutățit după ce a făcut cea de-a doua doză a vaccinului COVID-19.

Vaccinul COVID-19 ar fi grăbit dispariția lui Gigi Mulțescu: „L-am sfătuit să nu facă a doua doză”

Sonia Mulțescu susține faptul că l-a sfătuit pe fostul mare antrenor și jucător să nu mai facă cea de-a doua doză a vaccinului COVID-19. Acesteia i s-a părut faptul că starea lui de sănătate a devenit pe zi ce trece din ce în ce mai precară după ce a făcut cea de-a doua doză.

„Să ştiţi că după ce a făcut al doilea vaccin, mi s-a părut că a avut o cădere bruscă. Eu cunosc persoane şi psihiatra cunoaşte persoane care au Alzheimer, pe care le tratează de ani de zile. Dar, boala lui Gigi a fost foarte accelerată. Îmi dădeam seama de la o zi la alta, când pierdeam câte ceva din el.

Nici lor nu venea să creadă: «Tratăm astfel de persoane de ani de zile. Nici noi nu ştim ce se întâmplă». Dar n-am vrut să mai intru în polemici cu vaccin, cu nu ştiu ce.

Eu, sincer, l-am sfătuit să nu mai facă al doilea vaccin, dar mi-a spus că mai trebuie să meargă în Turcia (n.r. - la Agrıspor în sezonul 2021-2022). A plecat atunci cu Yuksel (n.r. - Yesilova).

S-ar putea să fiu eu prea pornită împotriva vaccinurilor şi să mă gândesc că au influenţat negativ starea de sănătate a lui Gigi, dar mie aşa mi s-a părut… Groaznic de repede. Acum un an de zile aveam dialog cu el, era haios, simpatic. Apoi, încet-încet, pierdeam câte ceva din el”, a declarat Sonia Mulțescu, pentru Fanatik.

Nume uriaș din istoria clubului și erou al victoriei memorabile cu Hamburg (3-0), din urmă cu 40 de ani, în Cupa Campionilor Europeni, Mulțescu s-a retras din spațiul public anul trecut, din cauza unor probleme de sănătate.

A demisionat de la Dinamo în 2021, după un eșec cu Astra, scor 0-1, în semifinalele Cupei României.

De atunci n-a mai antrenat nicio echipă și s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În 2020, primul an al pandemiei de coronavirus, i-a salvat pe „câini” de la retrogradare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.