Campionate

Adrian Mutu are oferta pe masă! L-ar putea antrena pe fostul jucător de la Dinamo și FCSB

Adrian Mutu, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene  —  luni, 16 septembrie 2024

Adrian Mutu (45 de ani) își pregătește revenirea în antrenorat. „Briliantul” este liber de contract din luna aprilie, după aventura nereușită pe banca CFR-ului. O formație din Turcia este interesată de serviciile tehnicianului.

Mutu ar putea antrena în liga a doua din Turcia. Cei de la qol.az (Azerbaidjan) scriu despre interesul lui Ankaragucu pentru Adrian Mutu. „Antrenorul principal al lui Ankaraguçu a fost demis - negocierile sunt în desfășurare cu Adrian Mutu”.

Presa din Azerbaidjan scrie despre interesul lui Ankaragucu pentru Mutu în contextul în care acesta a pregătit-o pe Neftci Baku 5 luni în 2023, apoi a fost demis. Pe banca echipei azere a avut 10 victorii, 5 remize și 9 înfrângeri.

Adrian Mutu, dorit de Ankaragucu

Formația din Turcia și-a dat afară antrenorul, iar Mutu este primul pe lista ei. Ankaragucu este echipa pentru care evoluează Dorin Rotariu (29 de ani).

Cihat Arslan a fost demis de turci din cauza rezultatelor necovingătoare. Se află pe locul 13 în liga a doua din Turcia, cu 6 puncte acumulate după primele 5 etape. Ankaragucu a obținut două victorii și a pierdut trei meciuri.

Adrian Mutu

În ultimul meci din campionat a cedat pe terenul celor de la Karagumruk, scor 2-3. Cihat Arslan fusese numit „principal” în iulie 2024, însă aventura lui s-a terminat destul de rapid.

Ankaragucu a evoluat în prima ligă din Turcia în sezonul trecut, însă a retrogradat. Olimpiu Moruțan (25 de ani) a jucat pentru formația care îl dorește pe Mutu în stagiunea trecută, însă a suferit o accidentare gravă în luna aprilie.

„Briliantul” a fost dorit în această perioadă de Poli Iași. Cornel Șfaițer, președintele clubului, l-a sunat pentru a-l oferta după demisia lui Tony da Silva, însă tehnicianul a declinat oferta. Moldovenii s-au reorientat în cele din urmă și l-au instalat pe Emil Săndoi.

Mutu a plecat de la CFR Cluj la începutul lunii aprilie, după eșecul drastic din Cupa României Betano cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4. El a intrat atunci în conflict cu Panagiotis Tachtsidis, eliminat în partida respectivă.

7echipe a adunat Adrian Mutu în cariera de antrenor: FC Voluntari, Al-Wahda, România U21, FCU Craiova, Rapid, Neftchi Baku și CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.