Liga 1

L-a desființat! Jucătorul de la FCSB, criticat după derby-ul cu CFR: „E un fluturaș pe teren” + „Arată destul de prostuț defensiv”

Fotbaliștii de la FCSB după meciul cu CFR Cluj

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 16 septembrie 2024

Marius Baciu (49 de ani), fostul fundaș central care a jucat pentru Steaua între 1996 și 2002, l-a criticat pe Octavian Popescu (21), după ce FCSB a remizat pe terenul celor de la CFR Cluj, scor, 2-2, în runda #9 din Superliga.

Tavi Popescu a început pe banca de rezerve duelul din Gruia și a fost introdus în startul reprizei secunde. „Decarul” campioanei a participat la marcarea golului egalizator. Șutul trimis de acesta nu a putut fi reținut de portarul Mihai Popa, iar Joyskim Dawa a fost pe fază și a băgat mingea în plasă.

După meci, Marius Baciu a spus că Tavi Popescu este foarte firav și cade imediat în dueluri. Consideră că mijlocașul Baba Alhassan a făcut o primă repriză bună și nu înțelege de ce a fost înlocuit la pauză.

Fostul fotbalist apreciază că FCSB arată destul de prost pe faza defensivă și spune că nou-venitul Mihai Popescu nu a dat foarte multă siguranță.

Marius Baciu îl critică pe Tavi Popescu după CFR Cluj - FCSB: „Parcă e un fluturaș pe teren, imediat cade”

Tavi Popescu parcă e un fluturaș pe teren, imediat cade. Nu-l văd eficient, joacă în lateral mult. L-a schimbat pe Baba, dar în prima repriză mi-a plăcut mai mult decât ceilalți mijlocași. Nu am văzut nimic la Popa.

Defensiv, FCSB arată destul de prostuț, trebuie să lucreze mult mai mult aici. Cred că Ngezana a fost o pierdere mare astăzi, e jucătorul care dă o siguranță mult mai mare apărării. Popescu are notă de trecere, dar mai mult pe faza ofensivă, are calitate bună la pasă, dar defensiv l-am văzut de multe ori depășit”, a spus Marius Baciu, la Prima Sport.

Nu prea am înțeles nimic din meciul ăsta. Nu înțelegi nimic. 60 de minute joacă CFR și ai impresia că FCSB nu există. Dintr-odată, Simao Rocha face preluarea aia spre poartă, iar Băluță e atent și bagă mingea în poartă. Din momentul ăla, joacă FCSB și nimic CFR.
- Basarab Panduru, la Prima Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.