Liga 1

Mircea Rednic, reacție sinceră după ce UTA a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie: „Trebuie să recunosc”

Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul de la UTA Arad, a tras concluziile, după ce echipa lui a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1, în runda cu numărul #9 din Superliga. A fost a 5-a etapă la rând în care echipa „Puriului” nu câștigă.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 16 septembrie 2024

Mircea Rednic (62 de ani), antrenorul de la UTA Arad, a tras concluziile după ce echipa lui a remizat cu Hermannstadt, scor 1-1, în runda cu numărul #9 din Superliga. A fost a 5-a etapă la rând în care echipa „Puriului” nu a reușit să câștige.

La finalul meciului, Mircea Rednic a justificat jocul modest prestat de arădeni prin faptul că mai mulți jucători au fost transferați târziu, iar echipa nu a apucat să se omogenizeze. Antrenorul a acuzat și o stare de oboseală a elevilor săi.

Mircea Rednic, după ce UTA a remizat cu Hermannstadt: „Am exagerat cu o posesie lentă, cu pase înapoi”

„Sunt mulțumit. Pot să precizez că am început bine, chiar cu o bară. Am controlat jocul în prima repriză, ei au avut situații doar pe contraatac. Am avut șuturi de la distanță. Adversarii ne-au blocat bine, de asta am exagerat cu o posesie lentă, cu pase înapoi.

În repriza a doua, trebuie să recunosc că am început prost. Multe mingi pierdute. S-a simțit oboseala la unii jucători. Am pierdut mijlocul terenului, nu am mai avut posesia din prima repriză. Suferim în atac, nu am reușit să ținem de minge. Duceam mingile în față și le pierdeam cu ușurință.

Să nu uităm că au fost jucători care au venit târziu și nu au ritm. Bine că am egalat, că băieții au crezut, au pus presiune și au înscris. Am mai avut o situație după, dar cred că nu era echitabil. Se simte și o presiune din partea suporterilor, merită mai mult, dar să nu uităm că acasă am jucat cu echipe grele și nu am pierdut.

Am pierdut în minutul 95 cu Farul, cu U Cluj am avut o minge scoasă de pe linia porții. Pauza asta chiar nu ne-a ajutat, parcă am arătat mai prost. E normal ca suporterii să fie dezamăgiți, avem o singură victorie acasă. Cum le-am spus și în vestiar, trebuie să rămânem liniștiți. Noi trebuie să scoatem echipa din situația asta”, a spus Mircea Rednic la Prima Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.