Stranieri

Italienii, reacție categorică despre Man și Mihăilă: „Apatic, imprecis” » Ce note au primit cei doi internaționali

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 16 septembrie 2024

Dennis Man (26 de ani) și Valentin Mihăilă (24) au fost titulari în eșecul Parmei împotriva celor de la Udinese, scor 2-3, în runda cu numărul #4 din Serie A. Jurnaliștii italienii au reacționat, după prestațiile celor doi români.

Parma a început meciul foarte bine, iar Valentin Mihăilă a fost decisiv chiar în minutul doi, când a centrat perfect pentru Del Prato, care a deschis scorul.

Dennis Man a pasat și el decisiv la faza la care Bonny a făcut 2-0 înaintea pauzei. În repriza secundă, „cruciații” s-au prăbușit, iar Udinese a câștigat cu 3-2.

Dennis Man a primit nota 5.5, Valentin Mihăilă a luat 6

Man, care a fost înlocuit în minutul 70, a fost notat cu 5.5 de cei de la Parma Live, care au scris despre el: „Azi Man nu a fost Man din alte meciuri. Uneori a fost apatic. A creat pericol când a avut mingea pe piciorul stâng, cum s-a întâmplat la pasa decisivă pe care i-a dat-o lui Bonny. A avut puține momente în care a rupt ritmul. A avut parte de marcaj dublu, iar asta l-a făcut să sufere”.

Mihăilă, care a suferit o accidentare la genunchi chiar sub privirile lui Mircea Lucescu, prezent la meci a primit nota 6. Aceeași publicație a scris că olteanul a fost în nota echipei, mai bun în prima repriză, dar jocul lui a scăzut după pauză: „La fel precum coechipierii lui, a arătat bine în prima repriză, dar după pauză a fost imprecis în multe momente”.

GALERIE FOTO. Valentin Mihăilă s-a accidentat în Parma -Udinese

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.