Liga 1

Marea temere a lui Ioan Ovidiu Sabău, chiar dacă U Cluj este lider în Superliga: „Asta sper”

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 16 septembrie 2024

Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani), antrenorul celor de la U Cluj, a tras concluziile, după ce echipa lui a câștigat cu Rapid, scor 2-0, în runda #9 din Superliga.

După primele 9 etape, U Cluj este lider în Superliga, cu 21 de puncte. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău speră că elevii lui nu se vor culca pe o ureche după acest start perfect de sezon.

VIDEO. Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a învins-o pe Rapid: „Sper că nu am jucători care să se mulțumească cu atât”

„În primul rând, vrea să să îmi felicit jucătorii. Am jucat pe un teren greu, ași văzut ce atmosferă a fost. Înseamnă că suntem o echipă bine pregătită. Continuă povestea frumoasă. Au pus presiune, ajutați și de public, ne așteptam la asta. Am reușit să ieșim cu bine din acele momente.

Am avut acele contraatacuri foarte bune. Cred că trebuie să lucrăm mai mult la curaj, să jucăm ceea ce antrenăm. Să jucăm jocul nostru. A fost o presiune foarte mare, eu simt lucurile acestea. Până la urmă, am reușit. A doua repriză a fost mult mai bună. Puteam face 3-0. În ultimele minute au avut și ei două situații periculoase.

U Cluj nu a mai fost niciodată într-o situație atât de bună, dar sper că nu am jucători care să se mulțumească cu atât. Important e să îi facem fericiți și pe oamenii care investesc, care cred în noi. Să nu uităm că tot ce am reușit este pentru că ne-am pregătit foarte bine.

Liderii își fac treaba bine, se înțeleg între ei, se vizitează. Nu se bagă nimeni, cei din spate ne asigură bugetul, liniștea, e un avantaj mare pentru mine. Și la alte echipe se întâmplă asta, dar eu spun ce simt eu”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Prima Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.